Timișorenii vor să facă o echipă de Liga I din două de Liga a III-a

14 Jul. 2012, 14:12 Pregătiri, amicale
Timișorenii vor să facă o echipă de Liga I** din două de Liga a III-a

Astăzi, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, a avut loc un patrulater la care au participat jucătorii din loturile echipelor AC Recaș și Poli Timișoara.

Fotbaliștii au fost împărțiți în patru echipe și s-au jucat două meciuri a câte 60 de minute. Din cei care s-au prezentat astăzi la stadion, se va tria un lot care va reprezenta Timișoara în liga secundă. Promotorii proiectului „ACS Poli”, Nicolae Robu și Titu Bojin, au anunțat că noua echipă din Banat vrea să promoveze în Liga I, însă, cu câteva excepții, Vali Velcea are acum la dispoziție doar jucători care au jucat anul trecut în liga a treia, la ACS Recaș și Poli II.

Cei care au jucat în „B” anul trecut pentru Poli sunt Zaluschi, Petcuț, Fuchs, Poparadu, Dobricean, Dăruială și Boștină. Pe lista excepțiilor mai pot fi trecuți Zăgrean (împrumutat la Sibiu anul trecut) și Daminuță. Mera se mai află încă la Timișoara, dar este hotărât să semneze cu Gaz Metan Mediaș, imediat ce va fi declarat liber de contract.

S-a stabilit că echipa va fi antrenată de Vali Velcea, care îi va avea ca secunzi pe Cosmin Petruescu și Adrian Stoicov. Nu se știe însă cine va fi președintele clubului și care vor fi ceilalți membri ai staff-ului administrativ.

Primul meci s-a jucat între următoarele două formații:

Echipa 1: Amarinei – Dăruială, R. Iovan, Șeroni, Susso – Constantinescu, Rogozinaru, Artean, Szalkai – Boștină, Enciu.
Echipa 2: Iordache (Burtic) – Mânecan, Ștreangă, Dubei, Zele – Lupancu, R. Trandu, M. Stancu, Silaghi – S. Szekeli, Vântură.
Echipa 1 a câștigat cu 1-0, prin golul lui Enciu.

În al doilea meci, s-au confruntat următoarele două echipe:

Echipa 3: Dubou – Opriș, Mera, Miculescu, C. Toma – Moroșan, Zaluschi, Chiroiu, Nanu – Magdaș, Andronic.
Echipa 4: Ostafie – Vucea, Petcuț, Daminuță, Aldea – Fuchs, Poparadu, Dobricean, Damian (Șchiopu) – Ciobanu, Zăgrean.
Echipa 3 a câștigat cu 3-2. Au marcat: Andronic, Moroșan, Mera / Daminuță, Fuchs.

Articol scris de Radu FAUR

14 Jul. 2012, 14:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă