Tărlungeniul a început amicalele din 2014 cu dreptul

Mihai Andries 19 Jan. 2014, 14:46 Pregătiri, amicale
Tărlungeniul a început** amicalele din 2014 cu dreptul

Terenul III al bazei din Tărlungeni a găzduit primul amical al anului pentru echipa de Liga a II-a din localitate. Unirea s-a impus cu scorul de 2-1 în fața campioanei de iarnă a județului Covasna, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Juniorul Antal a deschis scorul în prima repriză, iar Postolache a marcat al doilea gol al brașovenilor.

Cinci absențe motivate

Laszlo Balint a început meciul cu B. Nagy – Vlăsceanu, Brujan, Oberșterescu, Pop – Antoche, Iaru – Lupu, L. Nicolae, Marcăș – Antal. Au mai jucat Ilie – Chiș, Cordoș, M. Șerban, A. Tudor – Neculai, N. Cristea – Postolache, Giurcea, S. Marin – Lita. După acest meci, Balint a renunțat la trei dintre jucătorii care au fost în probe, în speță Giurcea, Lupu și Tudor.

Portarul Dărăbanț și jucătorii de câmp Elek, Tatarciuc, Dobrea și Dumbravă au fost menajați. Cei cinci nu au jucat ieri, dar au efectuat un antrenament separat.

Cantonament la baza proprie

Vizita medicală este programată pentru luni și marți, iar sâmbătă se va juca un amical cu juniorii republicani ai echipei de Liga I FC Brașov. Va urma un cantonament la baza proprie, în intervalul 27 ianuarie – 1 februarie. Ultima zi de cantonament va aduce și un amical cu prahovenii de la Conpet, echipa urmând a pleca din cantonament direct la Strejnic.

„Nu ne-a interesat rezultatul acestei partide cu caracter amical. Prioritar a fost să ne facem antrenamentul, să nu avem jucători accidentați și să îi vedem la lucru pe cei susceptibili de a îmbrăca din primăvară tricoul echipei noastre”, a declarat la final antrenorul echipei, Laszlo Balint.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 19 Jan. 2014, 14:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă