Tărlungeniul a bifat primul succes din această vară!

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 07:46 Pregătiri, amicale
Tărlungeniul a bifat** primul succes din această vară!

După eșecul din weekend în fața vecinilor de județ de la FC Brașov, scor 1-5, campioana seriei a VI-a a Ligii a III-a și-a continuat pregătirile cu un nou amical, soldat de această dată cu un rezultat pozitiv. În meciul de ieri, contra bucureștenilor de la Metaloglobus, Unirea a învins cu 1-0, prin golul marcat în minutul 44 de către golgheterul Liviu Nicolae. Meciul a fost destul de echilibrat, cu ocazii la ambele porți, dar cu un plus pentru brașoveni. Lita de două ori și Postolache au fost în prim plan la capitolul ratări, fiind depășiți doar de noul venit Pușcaș, care a ratat în minutul 63 un penalty, după ce a încercat o execuție pretențioasă, din scăriță. Echipa antrenată de Leo Strizu le-a dat brașovenilor o replică foarte bună, însă tabela a rămas neschimbată până la fluierul final al întâlnirii desfășurate pe durata a două reprize de câte 45 de minute.

Două amicale și cantonament la baza proprie

Pentru echipa din Tărlungeni va urma un nou amical pe teren propriu, urmând a se duela sâmbătă dimineață cu ilfovenii de la CS Afumați, de la ora 10:30. Programul de pregătire al Unirii va continua cu un amical contra Dunării Galați, stabilit pentru data de 27, în weekendul în care au loc și sărbătorile legate de „Zilele Tărlungeniului”. După aceea, echipa lui Laszlo Balint va intra în cantonament la baza proprie, în perioada 29 iulie – 8 august. Revenind la meciul de ieri, Unirea a avut și niște nume noi în teren, pe final de meci fiind introduși tinerii Alex Ilie (20 de ani, Conpet Cireșu) și Alex Cincă (19 ani, Sporting Pitești). În plus, Lita a fost reintrodus pe final de meci, după ce fusese schimbat la pauză.

După meci, tehnicianul Laszlo Balint s-a declarat mulțumit de rezultatul final, ținând cont de schimbările petrecute la echipă în această vară, dar și de perioada scurtă de când s-au reluat pregătirile, comparativ cu adversarii de ieri. „Pentru noi a fost de abia al doilea amical al verii, aflându-ne într-o perioadă de acumulări. Am trecut printr-o serie de schimbări la nivel de lot, acolo unde cea mai grea pierdere este cea a lui Iacob, revenit la FC Brașov. În schimb, avem în lot niște tineri promițători, pe care sperăm să îi integrăm în sistemul nostru tactic” a comentat tehnicianul Unirii

Tărlungeniul i-a folosit în prima repriză pe Bunduc (30 B. Nagy) – Vlăsceanu, Em. Popa, Tatarciuc, Dobrea – N. Cristea, Iaru – Lita, Pricop, S. Marin – L. Nicolae. În repriza secundă, au jucat B. Nagy (60 Dărăbanț) – Toderașcu, Căpățână (70 Al. Ilie), M. Șerban, Dumbravă – Brujan, Crețulescu – Postolache, Pricop (70 Cincă), S. Marin (70 Lita) – Pușcaș.

Metaloglobus a început meciul cu Mărunțelu – Dr. Nițu, Voicu, G. Dinu, M. Ștefan – Tudoroiu, Cană, E. Vlad, Anghelini – Ghenovici, Raicu. În repriza secundă, Leo Strizu a rulat tot lotul avut la dispoziție

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 07:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă