Tănase: „Fixăm obiectivul după o evaluare corectă și completă a echipei”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jul. 2013, 13:29 Actualizat: 24 Jul. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale
Tănase:  „Fixăm obiectivul după o evaluare corectă și completă a echipei”

Antrenorul formației Sport Club Bacău se ferește să-și stabilească un obiectiv înainte de a vedea echipa la lucru, chiar dacă spune că are o idee asupra locului pe care ar trebui să-l ocupe, judecând după valoarea lotului.

„Sincer, la acest moment nu pot să-mi fac singur un obiectiv, deoarece nu i-am văzut pe băieți la jocuri. Cunosc foarte bine Liga a II-a, mai ales seria I, știu cam unde s-ar găsi echipa ca valoare, dar nu vreau să mă pronunț înainte de a-i vedea pe jucătorii noștri la lucru. De altfel, am stabilit și cu președintele Liviu Goian să fixăm obiectivul după o evaluare corectă și completă a echipei.”, a spus Viorel Tănase.

În ceea ce privește Cupa României, „Tase” dă asigurări că echipa băcăuană o va trata cu seriozitate: „Ne interesează orice competiție, inclusiv Cupa României, care reprezintă cea mai rapidă cale către o cupă europeană, lucru pe care eu l-am trăit cu Oțelul. Sigur că noi trebuie să ne vedem lungul nasului, totul va depinde de ce adversar vom întâlni. Dacă va fi să mergem mai departe foarte bine, dacă nu, ne vedem de competiția primordială, Liga a II-a.”

Sursa: Sport Bacăul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jul. 2013, 13:29 Actualizat: 24 Jul. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă