Țabără l-a convins pe Bon

Marius ANGHEL 12 Mar. 2014, 13:25 Pregătiri, amicale
Țabără** l-a convins pe Bon

Rămas fără echipă după ce a plecat de la UTA, Ionuț Țabără n-a stat prea mult pe tușă și și-a găsit un nou loc de muncă. Din păcate pentru el, a sărit din lac în puț. Plecat de la Arad din cauza incertitudinilor de la echipă, fundașul a ales să-și continue cariera la FC Universitatea, o trupă cu probleme și mai mari.

Ieri, fundașul de 24 de ani s-a antrenat cu echipa craioveană și i-a convins pe antrenorii acesteia să-l păstreze. „Țabără s-a mișcat bine la cele două antrenamente, nu stă rău deloc cu pregătirea fizică și deseară (ieri – n.r.) cred că va semna contractul cu noi. Nu ne vom baza pe serviciile sale în jocul de la Vâlcea decât dacă suntem nevoiți. El abia a venit la echipă și îi trebuie timp de acomodare, nu e ca în cazul lui Dorel (Stoica – n.r), care cunoștea deja lotul și îl puteam folosi imediat”, a declarat, pentru GdS, team-managerul FCU, Florin Dumitru.

În altă ordine de idei, jucătorii lui Dragoș Bon au susținut ieri două antrenamente, unul de dimineață la Coșoveni, iar al doilea după-amiază la Balș. Pentru zilele următoare FC Universitatea va trebui să se pregătească fie la Leamna, Coșoveni, Balș sau Drăgășani.

„Dacă e vremea bună, ne vom pregăti mâine (astăzi – n.r.) la Leamna, de la ora 15.00, dar, dacă plouă, nu știu. Joi și vineri, vom avea câte o ședință pe zi, de la 11.00, și, de asemenea, locul de desfășurare depinde de vreme. Dacă nu plouă, rămânem la Leamna sau Coșoveni, iar, dacă vremea se strică, vom merge la Drăgășani. La Balș, nu putem rămâne, că echipa locală are meciul din campionat vineri și terenul este și așa destul de moale”, a spus, aceleiași surse, Dumitru.

Marius ANGHEL 12 Mar. 2014, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă