Szekely, „puncherul” din pregătiri: „La fiecare meci îmi doresc să marchez”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 17:35 Pregătiri, amicale
Szekely,

Deși în pregătirea de iarnă nu s-a remarcat niciun jucător prin numărul mare de goluri, Szabolcs Szekely, cu trei reușite, dacă includem jocul cu juniorii lui ACS Poli, ar fi liderul listei. Atacantul venit în vară de la Recaș a marcat cu Neftchi Baku și Tobol în stagiul turcesc dar speră ca reușitele să se înmulțească în campionat.

Szekely e urmat pe lista marcatorilor iernii la Timișoara de Silviu Bălace, două goluri în Turcia și Șeroni, cu o reușită acasă și una în Antalya. Restul componenților care au înscris, au făcut-o doar o dată: Poparadu, Nanu și Dobricean.

„Până acum e foarte bine, e un cantonament benefic, ne-am pregătit foarte bine și o să ne ajute în campionat. Am avut metode pe care până acum nu le-am mai făcut, terenuri bune, echipe puternice, am văzut la ce valoare suntem. La fiecare meci îmi doresc să marchez, puteam să marchez mai multe, dar sper să marchez în meciurile următoare și în campionat”, spune Szekely.

Deși nu a marcat la ultimul joc, cu Viitorul Constanța (scor 0-0), disputat chiar în ziua în care „Regele” Hagi a împlinit 48 de ani, atacantul sosit de la Recaș a fost aproape de o nouă reușită: „A fost un joc bun, cu o echipă bună, cu jucători tineri, talentați. Toți s-au dăruit, și-au făcut jocul nu doar că ieri a fost ziua lui Hagi. Noi ne-am motivat să facem un joc foarte bun, am avut câteva ocazii foarte clare de a marca”, a explicat Szabi Szekely.
Concurență cu Dina

Ardeleanul din atacul lui ACS Poli va avea parte de o concurență mai puternică pe post pentru retur după achiziționarea olteanului Mihai Dina. Szekely spune însă că nu se teme că-și va pierde postul și consideră utilă aducerea fostului juvete. „Nu prea am jucat împreună dar Dina e un fotbalist bun, am să mă înțeleg bine cu el și o să ne ajute. Concurența e una benefică echipei, cel mai în formă va juca. Într-o echipă mare e bine să fie concurență”, a conchis cel care a marcat trei goluri în turul Ligii a II-a.

ACS Poli va disputa joi ultimul amical din Turcia, contra celor de la Buducnost (ora 17). Echipa urmează să ajungă vineri în țară.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: sportfotos-md.de

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 17:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă