Szekely, nerăbdător să înceapă campionatul: „Nu sunt mulțumit, îmi doresc mai mult”

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 14:17 Pregătiri, amicale
Szekely, nerăbdător să înceapă campionatul:**

Jucătorul în vârstă de 27 de ani nu e complet mulțumit de aportul său de până acum la formația timișoreană, pentru care a înscris de trei ori în jocurile oficiale. Titular în atacul lui ACS Poli în prima parte a sezonului, Szabi Szekely vrea să demonstreze în retur că merită să rămână în „primul 11″.

„E o perioadă benefică în care ne pregătim foarte bine dar eu aștept totuși campionatul. M-am săturat de meciurile amicale. În campionat jucăm să câștigăm punctele, în meciurile amicale ne pregătim, e o diferență. Mie nu-mi plac meciurile amicale”, a declarat Szabolcs Szekely.

În ultimele jocuri, atacantul ardelean a apărut mai degrabă în a doua garnitură a formației gândite de Valentin Velcea dar nu renunță la lupta pentru un post de titular în atac. De altfel, în amicale, Szekely a adunat cele mai multe reușite dintre colegii săi: patru.

    „Sper să mă impun, este a doua șansă pentru mine să demonstrez, sper din tot sufletul. Eu o să intru în fiecare meci când se va apela la mine și sper să marchez cât mai multe goluri. E datoria mea de atacant. Nu m-am resemnat, nu sunt cu gândul că voi fi rezervă. Eu o să-mi fac treaba ca să fiu iarăși titular. Tot timpul îmi doresc mai mult, și nici eu, în mare, nu sunt mulțumit de ce am realizat în tur. Dar cu pregătirea aceasta bună și moralul bun pe care-l am, pentru că tot marchez în amicale, vreau mai mult”
    Szabolcs Szekely, atacant ACS Poli

„Echipa e pregătită de Liga I. Am fi în primele șase-șapte”

Fostul golgheter al Recașului și component al Unirii Urziceni în urmă cu cinci ani, e de părere că ACS Poli ar putea face față fără probleme pe prima scenă cu actuala echipă.

„Am apucat să ne omogenizăm mai bine, să știm traseele, s-au pus la punct foarte multe lucruri. Cu venirea lui Ovidiu și Dina cu siguranță suntem mai puternici. Eu zic că echipa e pregătită de Liga I, am jucat în Antalya cu echipe foarte puternice și am demonstrat că putem să le facem față. Am fi în primele șase-șapte. Nu e slab campionatul dar am văzut că avem valoare și putem”, a explicat Szekely.

ACS Poli va disputa următorul joc amical, miercuri, 20 februarie (ora 15), în Serbia, cu FK Smederevo.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă