Suporterii „marinarilor” au început să strângă bani pentru club

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 14:25 Pregătiri, amicale
Suporterii

La partida amicală FC Farul – Rapid Fetești, scor 2-1, a fost prezentă și o parte a galeriei „marinarilor”. Fanii au stat la masa presei și i-au încurajat permanent pe constănțeni. „Farul nu moare!”, „Totdeauna vom fi / Pentru Farul prezenți / Să-i încurajăm pe băieți!”, „Doar pe tine mereu / Te am în sufletul meu / Ce mult te iubesc / Faruleeee!”, „Nu lăsăm FC Farul să moară!”, „Nu lăsați FC Farul să moară!”, „Pentru noi doar Farul contează!”, „Ș-avem o echipă mare / O știe toată lumea / Că ea Farul se numește / Și este din Constanța”, „Viața noastră e Farul!”, „Noi nu te vom lăsa la greu / Cu tine vom fi mereu!”, au fost câteva dintre scandările fanilor Farului.

Suporterii i-au strigat de mai multe ori numele antrenorului Ion Răuță și l-au ovaționat pe fostul jucător și antrenor Ion Barbu, care a venit și el la meci: „Ion Barbu!” și „Căpitanul, Barbu căpitanul!”. Liderii fanilor au făcut chetă printre suporteri, strângând prima sumă care va fi vărsată în contul clubului, pentru achitarea insolvenței.

Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut fan, a declarat că la meci a fost atinsă suma de 1.000 de lei. Fanii vor depune astăzi banii strânși de sâmbătă până azi printre ei și vor demara o campanie de sensibilizare a Constanței, urmând a merge la firme, prin mall-uri și intenționând să organizeze și un teledon pentru a strânge restul banilor.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 14:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă