„Sunt tentat să rămân la Vâlcea”. Mihai Dina ar vrea să joace alături de Florin Costea la CSM

Atacantul Mihai Dina (30 ani) a efectuat în această dimineață primul său antrenament alături de lotul formației CSM Râmnicu Vâlcea și, în mare măsură, este decis să semneze cu echipa lui Jerry Gane. Dina speră însă ca CSM să aibă un obiectiv îndrăzneț în viitorul sezon al Ligii 2.

„Mă pregătesc cu Vâlcea, în mare parte m-am înțeles, se conturează un proiect frumos. Eu sunt tentat să joc aici. Îl cunosc foarte bine pe Jerry, am jucat împreună la Craiova, mi-a fost și antrenor acolo, îl știu bine. El m-a convins să vin aici, la CSM”, a declarat atacantul care ultima dată a jucat în Cipru la AEL Limassol.

În prima parte a sezonului trecut, Dina a evoluat la Concordia Chiajna, după care a trecut în Cipru, la AEL Limassol, unde a bifat doar cinci jocuri, în care a intrat pe final de meci. „În Cipru nu a fost bine, au fost și probleme financiare, după mine, nu a fost cea mai bună alegere, am decis să nu continui acolo. Ar fi interesant să joc alături de Florin Costea la Vâlcea, să vedem ce gânduri are și el. Săptămâna asta vom vedea dacă semnez”, a mai spus Mihai Dina.

În cariera sa, vârful a mai evoluat la Universitatea Craiova, CS Mioveni, Petrolul, ETO Gyor, ACS Poli Timișoara, Aris Limassol, Concordia Chiajna și AEL Limassol.

Articol și foto de Adi Georgescu

Pe aceeași temă