„Sunt mulțumit de prima repriză, jocul este în creștere”

20 Aug. 2012, 14:58 Pregătiri, amicale

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei, doar în prima repriză a amicalului cu FC Argeș. În jocul cu alb-violeții au existat două modificări în primul unsprezece față de amicalul cu CS Mioveni, Săndulescu și Pribac regăsindu-se în formula de start.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră că jocul echipei este în creștere. Principalul s-a arătat mulțumit de presingul avansat pe care jucătorii l-au făcut în prima parte a întâlnirii cu FC Argeș, câștigată cu scorul de 2-0. În unsprezecele de start s-au regăsit doi jucători față de meciul cu CS Mioveni, Săndulescu și Pribac fiind utilizați în locul lui Precup și Crăciun.

„Sunt mulțumit de prima repriză, zic eu că primele 30 de minute am jucat foarte bine, am făcut presing agresiv, am recuperat multe mingi, am și marcat, am și ratat ocazii, iar în același timp nu am lăsat șansa adversarilor să își creeze ocazii. Sunt mai puțin mulțumit de repriza a doua. Bineînțeles, jocul este în creștere. Dacă până acum făceam presing 10-15 minute, de data aceasta am făcut 30 de minute, să spun cu indulgență o repriză, deși nu a fost chiar o repriză. Pentru meciurile următoare, acesta va fi obiectivul nostru. Vom mai face câteva meciuri, mai avem de pus încă multe lucruri la punct”, a declarat Oprescu la finalul întâlnirii cu FC Argeș.

„Cred că se vede plusul lor de omogenitate”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a catalogat formația argeșeană ca o echipă omogenă. „Așa cum am mai spus, FC Argeș este o echipă bună, există o îmbinare între jucătorii tineri și cei cu experiență, în continuare cred că se vede plusul lor de omogenitate, ei au echipă care joacă de câțiva ani împreună, cu două-trei plombe în fiecare an. Cred că se vede plusul lor de omogenitate față de echipa noastră”, a mai spus antrenorul grupării FC Olt Slatina.

Formația slătineană s-a impus în cele două amicale susținute cu FC Argeș, în manșa tur câștigând cu scorul de 2-1.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Aug. 2012, 14:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă