„Sunt mulțumit de lotul actual și de calitatea lui”

30 Jan. 2012, 16:36 Pregătiri, amicale

Viorel Tănase, antrenorul Farului Constanța, a acordat site-ului oficial al „marinarilor” un scurt interviu în care vorbește despre starea actuală a pregătirilor, despre plecare lui Gueye la Galați și despre ultimele transferuri pe care vrea să le facă. Tehnicianul spune că se negociază aducerea unor jucători importanți, de Liga I, posturile unde dorește întăriri fiind cele de atacant, mijlocaș și fundaș central.

– Cum apreciați cele 6 zile de cantonament de la Constanța, sunteți mulțumit de cum au răspuns baieții?
– Da, sunt mulțumit, majoritatea au răspuns foarte bine la efort și după cele două testări se vede că au dat jos surplusul. Este o perioadă grea pentru băieți, toți am trecut prin ele și nu avem încotro, trebuie să terminăm bine această parioadă.

– Ce noutăți sunt în cadrul lotului?
– A plecat Ousmane Gueye la Galați, dar nu știu pe ce perioadă. Este o problemă cu actele lui, eu sper să se întoarcă. A mai venit un copil de 20 de ani, Alexandru Andronic, un fundaș central de la CFR II Cluj și mai așteptam două-trei noutăți. Nu vreau să mă pronunț pentru că încă nu am siguranța că vor semna 100%. Aș vrea să declar în momentul când sunt ai Farului, așa cum am făcut cu George Curcă și cu Sipovic.

– În condițiile plecării lui Ousmane Gueye rămâne descoperit un post de atacant…
– Sunt conștient că mai am nevoie de un atacant central pentru sistemul pe care-l vreau la Farul. Tratăm cu câțiva jucători importanți, chiar și de Liga 1, dar nu disperăm. Sunt mulțumit de lotul actual și de calitatea lui. Prin aducerea a 2-3 jucători, un atacant, un mijlocaș și un fundaș central, lucrurile se vor rezolva.

– Ce s-a stabilit pentru săptămâna viitoare?
– Pe 7 februarie vom pleca în Turcia, la Kemer și vom sta o perioadă de 12 zile, cu 6 jocuri. Astăvi voi afla și echipele cu care vom juca. Sper să fie echipe de calitate.

30 Jan. 2012, 16:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă