Șumudică așteaptă Italia

15 Jul. 2009, 16:29 Pregătiri, amicale
Șumudică** așteaptă Italia

Deși a înaintat serios în perioada de pregătire, antrenorul marinarilor, Marius Șumudică pune preț mai mult pe pregătirea fizică, jocul echipei urmând a fi perfecționat în cantonamentul de la Montecatini.
 

„Nu mă interesează foarte mult meciurile până la cantonamentul din Italia. Nu ma interesează meciurile disputate aici, cu echipe de talia noastră, abia la Montecatini vreau să văd echipa pentru că acolo vom juca împotriva unor echipe bune, cel puțin două din cele cinci meciuri fiind în compania unor echipe din Serie A. Acolo îmi voi da seama la ce nivel suntem și dacă avem șanse certe de a promova. Eu mă uit însă la echipă și îmi dau seama că este un lot foarte bun pentru nivelul ligii secunde. Avem un lot echilibrat cu care putem să atacăm promovarea fără probleme”, a declarat tehnicianul Farului.
 

 

Șumudică mai dorește să facă schimbări și în lot, doi sau trei jucători urmând a fi înlocuiți.
 

 

„O să mai renunț la vreo 2-3 jucători care însă vor fi înlocuiți cu alții. Nu pot da încă nume pentru că încă sunt în discuții și aș putea să periclitez tratativele”, a spus Șumudică acesta fiind îngrijorat de situația benzii drepte. Pe banda dreaptă vreau să mă întăresc pentru că în rest toate posturile sunt cam acoperite.

 

În principal este vorba de postul de fundaș asta în cazul în care Mățel va pleca. Nu a re oferte dar mă aștept la orice pentru că este un jucător cu o cotă, tânăr și care probabil va stârni interesul multora”, a adăugat antrenorul marinarilor.
 

 

articol scris de Cristian BANCIU

15 Jul. 2009, 16:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă