Sucevenii de la Sporting vor întâlni mâine AS Roma

20 Jan. 2012, 08:43 Pregătiri, amicale
Sucevenii de la Sporting** vor întâlni mâine AS Roma

Grupările sucevene de Liga a III-a Rapid și Sporting vor începe seria meciurilor de pregătire din intersezon la sfârșitul acestei săptămâni. Fotbaliștii de la Sporting vor debuta primii, ei urmând să susțină mâine, la Botoșani, un amical în compania grupării AS Roma, care evoluează în cel de-al patrulea eșalon din județul vecin.

A doua zi, alb-verzii se vor confrunta într-un joc test cu echipa de juniori B de la LPS Suceava, calificată în play-off-ul Campionatului Național. Duminică vor intra în focuri și rapidiștii, ei urmând să întâlnească, în deplasare, formația de prima ligă Ceahlăul Piatra Neamț. În privința programului de pregătire din intersezon, oficialii Rapidului au anunțat că și-au completat calendarul cu încă două meciuri amicale în afara celor deja perfectate cu CSM Pașcani (27 ianuarie) și Sporting (10 februarie).

Astfel, pe 5 februarie își vor măsura forțele cu FC Panciu, cel mai probabil la Vatra Dornei, iar pe 25 februarie, pe teren propriu, cu gruparea de liga secundă FCM Bacău. Returul campionatului Ligii a III-a va debuta, cel mai probabil, pe data de 2 martie.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU
foto: Monitorul de Suceava

20 Jan. 2012, 08:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă