Studenții își reiau mâine pregătirile

04 Aug. 2009, 15:44 Pregătiri, amicale
Studenții își reiau mâine pregătirile

Echipa Sportul Studențesc a revenit luni seară din Italia, unde a fost cantonată în ultimele zece zile. În Peninsulă, alb-negrii au disputat patru meciuri amicale, cel mai dificil test fiind cel cu Bologna. Chiar dacă nu au impresionat prin rezultatele obținute, "studenții" consideră că stagiu de pregătire a fost util în vederea abordării turului noii ediții de campionat. Aceștia și-au exprimat o singură nemulțumire legată de vremea caniculară, fiind nevoiți să joace primele trei meciuri la temperaturi de peste 38 de grade.

 

Antrenorul Florin Motroc le-a dat liber jucătorilor până miercuri la ora 18.00, când va avea loc o nouă ședință de pregătire la stadionul din Regie. Ultimul meci amical pe care Sportul îl va disputa în acestă vară va avea loc sâmbătă la Giurgiu, în compania formației locale Dunărea.

 

Până în acest moment, lotul de jucători nu a suferit nicio modificare. Vestea bună e reprezentată de revenirea pe teren a lui Leonard Dobre, juniorul evoluând în ultimele 15 minute ale întâlnirii cu naționala statului San Marino. Însă, Sportul nu va putea conta în continuare pe atacanții Andrei Stângă și Andrei Truță și nici pe fundașii Dean Beța și Marian Dedu, aflați toți patru în convalescență.

 

În prima etapă a noului sezon, Sportul Studențesc va întâlni Concordia, la Chiajna, într-una dintre cele mai interesante partide ale rundei. La începutul pregătirilor, Sportul a învins echipa antrenată de Adrian Bumbescu, în Regie, cu scorul de 1-0.

 

 

Rezultatele înregistrate de "Gașca Nebună" în Italia:

 

Giacomense (Lega Pro 2) – Sportul Studențesc 5-4

Bologna FC (Serie A) – Sportul Studențesc 2-1

AC Cesena (Serie B) – Sportul Studențesc 2-0

San Marino (lot național) – Sportul Studențesc 1-4

04 Aug. 2009, 15:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă