Știința Miroslava începe cantonamentul de la Odorheiu Secuiesc. Noutățile din lotul ieșenilor

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 11:34 Pregătiri, amicale

În perioada 2-10 februarie, Știința Miroslava se va afla într-un stagiu de pregătire organizat la Odorheiu Secuiesc. Nu mai departe de vineri, echipa din Seria 1 a Ligii 3 va întâlni formația locală AFC Odorheiu Secuiesc, în cadrul celui de-al doilea test al iernii.

Definitivarea lotului a avut loc după un meci amical disputat sâmbătă în Copou împotriva echipei de Liga a 4-a Flacăra Erbiceni (scor final 4-2), ocazie cu care antrenorul Cristi Ungureanu i-a putut vedea la lucru pe unii dintre jucătorii asupra cărora mai avea semne de întrebare. Două dintre golurile Științei Miroslava au fost marcate de nou-veniți: Marius Chelaru și Robert Ambrosie.

Echipa clasată pe locul 4 în Seria 1 a mutat bine în această pauză, reușind să îl aducă pe Marius Chelaru, sub formă de împrumut, de la CSM Poli Iași. Denis Botezatu a revenit la Miroslava după o aventură în Liga a 2-a la Metalul Reșița și 6 luni petrecute la Atletico Vaslui în tur.

În compartimentul ofensiv au fost transferați Eduard Sandu (FC Botoșani, FC Dorohoi, Foresta Suceava) și Cosmin Nemțanu (CSM Pașcani), respectiv Robert Ambrosie. Ambrosie a dat probe la CSM Poli Iași în iarnă, fiind și în vizorul celor de la FC Botoșani. Miroslava a semnat cu el pe ultima sută de metri un contract ce se întinde pană la finalul sezonului 2017-2018.

PLECĂ‚RI: Ionuț Panțîru (transferat în Liga 1 la CSM Poli Iași), Lucian Odăgieru, Răzvan Gorovei, Cosmin Bîrlădeanu, Adrian Amarinei, Adrian Sasu (contracte reziliate).

VENIRI: Sergiu Drăgan (portar), Eduard Chiriac (mijlocaș), Denis Botezatu (mijlocaș), Eduard Sandu (atacant), Robert Ambrosie (atacant), Cosmin Nemțanu (atacant), Marius Chelaru (mijlocaș).

Acatrinei: „Am reușit să aducem jucătorii cei mai potriviți”

Președintele Daniel Acatrinei s-a arătat încântat de noile transferuri efectuate, exprimându-și totodată încrederea în forța echipei pe care o conduce: „Sunt sigur că am reușit să aducem jucătorii cei mai potriviți, acoperind astfel posturile unde am dat randament scăzut în turul campionatului. Mă bucur că lotul e format din jucători tineri, foarte talentați și dornici de performanță, ceea ce ne îndreptățește să credem și mai mult în îndeplinirea obiectivului indrăzneț, dar nu imposibil de atins! La atingerea obiectivului își va pune amprenta și cantonamentul programat la Odorheiu Secuiesc, acolo unde ne-am asigurat că jucătorii și staff-ul vor avea toate condițiile optime pentru o pregătire foarte bună.”

LOTUL DEPLASAT LA ODORHEIU SECUIESC:

Staff: Cristi Ungureanu (antrenor principal), Irinel Ionescu (antrenor secund), Marius Dulcianu (antrenor portari).
Portari: Sabin Țintea, Cosmin Anton, Sergiu Drăgan.
Fundași: Andrei Sărițanu, Andu Moisi, Dan Tăcuțanu, Silviu Cerneuțanu, Eduard Dulcianu.
Mijlocași: Alin Huțanu, Codrin Chelaru, Marius Chelaru, Denis Botezatu, Eduard Chiriac, Dănuț Munteanu jr, Eduard Savoaia, Alexandru Izmană, Alexandru Taciuc, Petru Agrigoroaei.
Atacanți: Alexandru Marin, Cosmin Nemțanu, Radu Văleanu, Robert Ambrosie, Eduard Sandu.

MECIURI AMICALE:

În afara celor două meciuri de verificare amintite anterior, Știința Miroslava mai are fixat un amical după revenirea din cantonament. Pe data de 18 februarie, echipa ieșeană se va deplasa la Suceava pentru a da piept cu gruparea de Liga a 2-a.

Foto: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 11:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă