Știința Miroslava a reluat pregătirile. Pe ce posturi vrea întăriri antrenorul Viorel Frunză. Ieșenii merg în cantonament la Tărlungeni

Marius ANGHEL 23 Jan. 2019, 12:29 Pregătiri, amicale

Știința Miroslava s-a reunit, luni, la stadionul din Uricani, pentru partea a doua a campionatului Ligii a 3-a, Seria 1. Antrenorii Viorel Frunză și Sergiu Japalău au avut la primul antrenament al anului 22 de jucători, dar lotul ar putea fi completat în perioada următoare.

Frunză a declarat că speră să realizeze trei-patru transferuri în această pauză competițională. „Ne-am reunit luni în efectiv complet, iar în aceste zile facem antrenamente pe terenul sintetic din Copou. Sunt câțiva jucători tineri în probe acum, sper să putem face trei-patru transferuri în această perioadă. Îmi doresc un atacant, un mijlocaș dreapta, un mijlocaș stânga și un fundaș de bandă”, a declarat antrenorul Viorel Frunză.

Cantonament la Tărlungeni

Știința va disputa primul amical al iernii joi, în Copou, cu LPS Iași, de la ora 11:30, urmând ca sâmbătă să joace un nou meci de verificare, la Tomești. Pe 14 februarie, echipa ieșeană își va muta cartierul general la Tărlungeni, în județul Brașov. Timp de zece zile, cât va sta în cantonament, Știința va disputa șase meciuri amicale cu formații din zonă.

„Joi jucăm primul amical al iernii, cu LPS Iași, iar sâmbătă avem un alt meci, cel mai probabil la Tomești. În prioada 14-24 februarie vom merge în cantonament la Tărlungeni, unde vom disputa alte șase meciuri amicale, printre adversari regăsindu-se Tg. Secuiesc, ASC Brașov, Hărman sau Săcele. Noi sperăm să jucăm un meci acasă și cu Poli Iași. Dacă cei din Copou vor apela la noi, vom răspunde afirmativ, pentru că ne dorim să jucăm cu adversari cât mai tari”, a mai spus antrenorul Viorel Frunză.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 23 Jan. 2019, 12:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă