Știința Miroslava a condus-o pe FC Botoșani într-un amical, însă a pierdut la limită | VIDEO

Profâtand de pauza competițională din Liga 1, FC Botoșani a disputat, miercuri, un meci amical în apropiere de Iași, la Uricani, pe terenul divizionarei a 3-a Știința Miroslava (locul 3 în Seria 1). Echipa lui Leo Grozavu s-a impus cu scorul de 2-1 (2-1), la capătul unui meci spectaculos, cu ocazii la ambele porți.

Știința Miroslava a deschis scorul prin Cosmin Nemțanu, în minutul 17, dar Botoșaniul a revenit până la pauză prin golurile lui Popovici (30) și Corban (41).

Antrenorul lui FC Botoșani, Leo Grozavu, a aliniat la start o formulă de echipă cu mulți jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, astfel: Avram – Patache, Plămadă, Tincu, Popovici, Cârstoncea, Juncanaru, Corban, Bobuțan, Târnovan, Fulop. Pe parcursul partidei au intrat și ceilalți jucători din lot.

De cealaltă parte, Cristi Ungureanu, antrenorul Științei, a aliniat la start următoarea echipă: Țintea, Cerneuțanu, Săritanu, Moisi, Huțanu, Botezatu, Munteanu, Agrigoroaei, Izmană, Marin și Nemțanu. În repriza a doua, la Știința au intrat și ceilalți jucători de pe bancă.

Vineri, de la ora 16:00, pe stadionul Municipal din Botoșani, FC Botoșani va juca un amical și cu Foresta Suceava (locul 12 din Liga 2), echipă care nu va evoluat în campionat în weekend.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto și video: FB Știința Miroslava
 

Pe aceeași temă