Stepanescu și Rufă au căzut la pace: „Toată lumea a înțeles că acele discuții care au apărut la un moment dat nu fac bine nimănui”

Marius ANGHEL 16 Jan. 2015, 14:26 Pregătiri, amicale
Stepanescu și Rufă au căzut la pace:**

Când totul părea a se ruina în Valea Domanului, patronul Metalului a lăsat de la el și a trecut peste motivele care au dus la ruptura relației cu primarul Mihai Stepanescu. De altfel, nici unul, nici celălalt nu ar prea fi avut altă variantă.

Incertitudinile de la începutul săptămânii par să se risipească dintr-odată din curtea Stadionului „Mircea Chivu”. Cel puțin așa susține patronul rosso-nerilor, Cătălin Rufă, care a declarat că lucrurile au revenit la normal, că toată lumea și-ar fi dat seama că interesul e unul comun și că trebuie să înceteze orice neînțelegeri. „Am vorbit și cu Dorinel, și cu domnul primar, m-am întâlnit și cu Adi Ciocan. Voi vorbi și cu Daniel Oprița. M-a sunat domnul primar, m-a asigurat că echipa va beneficia în continuare de finanțare și că mă va ajuta să facem performanță. Din punctul meu de vedere, totul este în regulă, nu e nicio problemă. Cred că toată lumea a înțeles că acele discuții care au apărut la un moment dat nu fac bine nimănui, de fapt s-a și văzut asta, pentru că din acel moment echipa a avut un ușor declin. Săptămâna viitoare, cel mai probabil, ajung și eu la Reșița. Până atunci e acolo Dorinel Munteanu, care se ocupă de tot ce e nevoie. Va ajunge zilele astea și Jean Turmacu”, a afirmat Rufă.

Patronul Metalului a mai afirmat că a avut deja unele discuții cu Cristi Bobar, pe care încearcă să-l convingă să revină în Valea Domanului, dar e foarte încântat și de faptul că Sorin Frunzăverde a anunțat implicarea Consiliului Județean în finanțarea echipei. Rufă e convins că promovarea devine un vis tot mai aproape de realitate în astfel de condiții. Totodată, a ținut să-i liniștească pe fanii înfierbântați ai rosso-nerilor, care s-au grăbit să-i ceară plecarea de la echipă după ce au aflat de nemulțumirile lui Sorin Ciobanu și despre intențiile lui de a se despărți de Reșița.

„Noi începem să aducem jucători, nu să îi punem pe liber. Am renunțat la jucătorii care au evoluat foarte puțin sau deloc. Nu am cedat jucători de bază. Singurul care a plecat de la echipă e Mădălin Ciucă. Lui îi expirase contractul și nu puteam să ne opunem, probabil, uneia din ultimele lui șanse de a juca la Liga I și de a câștiga niște bani. Cu Ciobanu lucrurile sunt foarte simple. Până în 15 decembrie, clubul trebuia să-și exprime opțiunea pentru încă doi ani de contract. Pe 7 decembrie, Jean Turmacu i-a trimis scrisoare pentru prelungirea contractului, așa că e jucătorul Reșiței și așa va rămâne. Există confirmarea de la poștă, nu poate fi jucător liber. El va fi amendat pentru că nu s-a prezentat la reunirea lotului”, a mai spus Rufă.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 16 Jan. 2015, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă