„Stegarii” intră abia de miercuri în cantonament la Poiana Brașov. În weekend n-au mai putut juca meciul școală

Marius ANGHEL 23 Jan. 2017, 11:39 Pregătiri, amicale

Deși sâmbătă dimineață ar fi dorit un meci-școală pe terenul sintetic de la Tărlungeni, antrenorul echipei FC Brașov, Cornel Țălnar, a fost nevoit să renunțe la acest test. Motivul? Sâmbătă, de la ora 11:00, la Tărlungeni a fost programt meciul amical dintre AFC Hărman și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și cum oficialii echipei covăsnene au plătit pentru deszăpezirea terenului aceștia au primit acordul pentru disputarea acestui meci.

În aceste condiții, Țălnar a programat pentru sâmbătă un antrenament la stadionul Tineretului, apoi le va acorda jucătorilor o zi liberă.

Altfel, „stegarii” vor urca abia miercuri în cantonamentul din Poiana Brașov, pentru că abia atunci sunt locuri libere la hotelul Caraiman. „Nu mai puteam juca sâmbătă meciul școală pentru că la Tărlungeni au jucat cei de la Sepsi cu AFC Hărman. Nici pe sinteticul de la ICIM nu se poate juca pentru că este înghețat bocnă și riscam accidentări. În cantonament vom pleca miercuri, pentru că doar atunci am găsit locuri libere la hotel”, a precizat Cornel Țălnar.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 23 Jan. 2017, 11:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă