„Stegarii” au avut poftă de gol în testul cu juniorii republicani: au câștigat cu 11-0. Andor e disperat că nu poate juca în campionat

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 12:04 Pregătiri, amicale

Mai sunt doar trei zile până la meciul cu Unirea Tărlungeni, unul crucial pentru FC Brașov pentru obținerea unui loc în play-off-ul Ligii 2. Cei din staff-ul tehnic au discutat cu jucătorii, s-a analizat jocul de la Arad, iar antrenorii speră ca la meciul de sâmbătă cu Unirea, echipa să-și arate adevărata valoare. „Am făcut analiza jocului de la Arad, le-am spus jucătorilor unde s-a greșit și sper să remediem toate problemele până la meciul cu Unirea. Din punctul meu de vedere a fost o analiză constructivă”, a spus Mihai Stere.

Poftă de goluri

După ședința cu jucătorii, antrenorii lui FC Brașov au programat un joc școală cu juniorii republicani pregătiți de Nicu Văduva, unul câștigat la scor de maidan de prima echipă, scor 11-0 (4-0) (Rusu 2, Matei 2, Ene 3, Buga 3, Horia Popa 1). Iacob și Mutu au apărat câte 45 de minute, iar la juniori în prima repriză a apărat Căucă, iar în partea secundă Tănase. În prima repriză, FC Brașov a jucat cu Iacob – Vagner, Marin, Georgescu, Vlad Munteanu – Manole, Avram, Pană, Coman – Rusu, Matei. În partea secundă au jucat: Mutu – Cerlincă, Marin, Istrofor, Negoetei – Horia Popa, Alupoaie, Pamfile, Andor – Buga, Ene. Singurul jucător care a jucat tot meciul a fost fundașul Marian Marin, semn că acesta a ajuns la un acord cu șefii clubului, iar jucătorul va putea fi legitimat până la meciul cu Unirea.

Marques nu riscă

În meciul școală de ieri, staff-ul tehnic al „stegarilor” l-a menajat pe mijlocașul Bruno Madeira, care s-a pregătit separat alături de Grigorie și portughezul Pedro Marques. Grigorie a ajuns ieri dimineață la Brașov, dar pentru că nu este complet refăcut după o contractură se va pregăti separat și în umătoarele zile, astfel că mijlocașul nu va putea juca în meciul cu Unirea.

Și mijlocașul portughez Pedro Marques s-a pregătit separat. Chiar dacă cei din stafful tehnic doreau să-l vadă la lucru chiar și într-un joc școală, portughezul a refuzat să joace motivând că nu vrea să riște o accidentare, mai ales că nu a semnat actele cu FC Brașov.

Andor e disperat

Mijlocașul Cristi Andor traversează o perioadă extrem de dificilă. Venit la Brașov după ce fostul său club, FC Bihor, a intrat în faliment, jucătorul nu a putut fi legitimat de FC Brașov pentru că nu are acordul Adunării Creditorilor clubului bihorean. „Sunt de o lună și jumătate la Brașov și încă nu am drept de joc. Nu mai suport! Vreau să joc, dar problemele cu cei de la FC Bihor nu sunt încă rezolvate. Am apelat și la ajutorul celor de AFAN, pentru că efectiv mi se îngrădește dreptul la muncă. Îmi doresc din tot sufletul ca totul să se rezolve până la finalul săptămânii”, a spus Andor, extrem de afectat de statutul său la FC Brașov.

L-au ratat pe Ginho

În ultimele săptămâni, șefii lui FC Brașov au căutat insistent un fundaș central, iar portughezul Paulo Jorge Ruao da Silva Pinto Malheiro „Ginho” a fost ținta principală. Fundașul portughez de 30 de ani era liber de contract după ce în turul campionatului jucase în Bulgaria la Cherno More Varna. Negocierile s-au întrerupt pentru că Ginho ar fi cerut un salariu de circa 2.000 de euro, în timp ce oficialii lui FC Brașov îi ofereau maxim 1.500 de euro.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 12:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă