Stavarache îl învinge pe Pinalty la Piatra Neamț!

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 19:52 Pregătiri, amicale

Sascău din penalty (min.65) a parafat victoria absolut meritată a liderului din C3 pe terenul sintetic din complexul Ceahlăul în fața unei formații de liga 1 apatice și blazate care cu greu face față în acest sezon în liga 1.

Bacăuanii fostului stelist Marius Baciu au fost superiori la toate capitolele, combativitatea și agresivitatea manifestată de aceștia în amicalul de sămbată de la orele 14.00, cumulată cu o prospețime fizică superioară și chiar cu o posesie și un număr important de acțiuni ofensive ce au destablizat în numeroase rînduri greoaia formație pietreană, a creat o stare de nemulțumire profundă în rîndul puținilor spectatori și a conducătorilor nemțeni.

„Este un rezultat care nu ne face cinste, dar bine că nu am pierdut puncte. Mă bucură faptul că înfrîngerea a venit acum. Să nu uităm că s-a acumulat oboseală si că nu de mult am încheiat un cantonament greu în care am pus accent pe acumulări fizice. Totusi, noi sîntem echipa de Divizia A și trebuia să cîștigăm”, a declarat antrenorul secund al Ceahlăului Radu Lefter.

De partea cealaltă, Marius Baciu a declarat: „Nu știu în ce stadiu al pregătirilor e Ceahlăul, poate că ne-au luat de sus, dar eu sunt foarte mulțumit de rezultat și de felul în care s-au prezentat băieții noștri. Au tratat jocul serios, așa cum trebuie s-o facă în fața oricărui adversar, indiferent de eșalon. În ceea ce-i privește pe jucătorii noi, nu mă pot pronunța după un singur meci, sunt unii care m-au mulțumit, alții care m-au nemulțumit, dar la finalul cantonamentului vom trage linie”.

Ceahlăul repriza I: Lepmets – Rusu, Aloisio, Cazan, Moreno – Monroy, Onciu – Margină, Constantinescu, Stana – A. Pavel. Au mai intrat Tolimir, Lukanovic, Marc și Barna
Ceahlăul repriza a II-a: Miron – Rusu, Marc, Ichim, Barna – Achim, Tolimir – Bădescu, Lukanovic, Gheorghiu – Golubovic. Au mai intrat Ștefănescu și Garcia.
Sport Club Bacău a evoluat în următoarea alcătuire: Savu – Blănaru, Adăscăliței, Bamba, Sascău – Husein, Întuneric, Șchiopu, Miron – B. Ungureanu, Costin. Au mai jucat: Satco, Ștefanovici, Medeșan, Speroni, Hurdubei, Dumitriu, Vasiliu și Predoiu.

 

Articol scris de Dan EȘANU

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 19:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă