Start în pregătiri la Hunedoara! Olariu a avut 30 de jucători la reunire

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 13:40 Pregătiri, amicale
Start în pregătiri la Hunedoara!** Olariu a avut 30 de jucători la reunire

FC Hunedoara și-a reluat antrenamentele. Un transfer cert, mulți jucători noi în probe, dar și un nume lipsă la reunire. Obiectivul a rămas neschimbat: promovarea!
 
Punct și de la capăt. Jucătorii lui FC Hunedoara au început ieri pregătirile pentru meciurile care au mai rămas de disputat din returul campionatului, dar și din play-off-ul Ligii a III-a, faze ale competiției care se vor desfășura în primăvara acestui an începând cu 28 februarie.
 
Lot consistent numeric

În total 30 de jucători între care și câțiva juniori au fost prezenți la reunire iar cei mai mulți dintre ei au și participat la primul antrenament condus de antrenorii Constantin Olariu – principal și Daniel Haidiner – secund care s-a desfășurat pe Terenul 2 al Complexului Sportiv „Michael Klein”.

Au lipsit motivat de la reunire: atacantul Cristian Deaconescu și mijlocașii Bogdan Găceanu și Ioszef Loricz ambii accidentați.
 
Elvis va juca la Hunedoara

La capitolul noutăți ne-a fost oferit ca certitudine numele atacantului Elvis Dîrvaru (ex-Millenium Giarmata), dar și al lui Claudiu Zdrîncu, Dan Samoilă și Florin Pleșa toți aflați în probe deocamdată. Antrenorii mai caută întăriri. Se are în intenție aducerea a âncă unu-doi fundași centrali și posibil încă un vârf. La capitolul plecări am notat lipsa fundașului Răzvan Petcu serviciile căruia s-a renunțat.
 
Pregătire pe plan local, dar și un posibil cantonament la munte

Altfel, până pe 30 ianuarie „negru-albaștrii” se vor pregăti pe plan local perioadă în care este programată și vizita medicală de început de an – în zilele de 27 și 28 ianuarie. Cel mai probabil va avea loc și un cantonament centralizat în perioada 31 ianuarie – 8 februarie într-o locație din afara județului care urmează să fie stabilită.

Obiectivul lui FC Hunedoara rămâne același, promovarea! FC Hunedoara a încheiat anul 2013 pe locul 3 în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Șase amicale antamate
 
Între 10 și 22 februarie FC Hunedoara va susține o serie de cinci meciuri test primul urmând a îl disputa la finalul acestei săptămâni, sâmbătă 25 ianuarie, în deplasare, cu gruparea de Liga 1, Gaz Metan Mediaș – FC Hunedoara.

Apoi, celelalte cinci jocuri amicale se vor juca după următorul program: 11.02, Arieșul Turda – FC Hunedoara – 11 februarie, FC Hunedoara – Gloria Geoagiu – 12 februarie; FC Hunedoara – Arieșul Turda – 14 februarie; FC Hunedoara – Metalurgistul Cugir – 19 februarie și Metalurgistul Cugir – FC Hunedoara – 22 februarie.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 13:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă