Stângă și-a început munca la Arad : „Am venit la UTA ca să promovez”

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 08:38 Pregătiri, amicale
Stângă și-a început munca la Arad**: „Am venit la UTA ca să promovez

Ovidiu Stângă a condus aseară primul său antrenament la UTA. Fostul mijlocaș al Craiovei le-a transmis din prima jucătorilor: „Dacă mai vrea să plece cineva, e liber să o facă acum”.

Înainte de această a doua ședință a zilei, fundașul Marius Briceag s-a făcut nevăzut de la Arad, fotbalistul de 21 de ani fiind curtat de FCM Argeș, noua echipă a Piteștiului din Liga a III-a, care speră să primească un loc în eșalonul secund. Niciunul dintre ceilalți jucători din vestiarul UTA-ei nu s-a clintit la îndemnul lui Stângă, așa că antrenorul i-a scos pe teren.

La final, tehnicianul a rostit primele sale cuvinte în calitate de antrenor al UTA-ei. „Am venit la UTA ca să promovez. Va fi greu să evaluez în acest moment lotul, pentru că e perioada de acumulări fizice. Dar sunt conștient că omogenizarea va fi problema cea mai dificilă”, a spus cel care a promovat U Craiova în prima ligă în 2005-2006.

Doi dintre jucătorii aflați în acest moment la Arad sunt cunoștințe pentru tehnicianul de 40 de ani. „Pe Firțulescu îl cunosc, a rămas același băiat serios pe care îl știam încă de când era junior. Iar pe Gornic l-am reținut pentru că a fost la câteva acțiuni ale lotului de juniori”, a afirmat fostul internațional, care a menționat că își va alege staff-ul tehnic la începutul săptămânii viitoare.

Stângă și-a început în forță mandatul la UTA: azi sunt programate două antrenamente, iar prima zi a săptămânii viitoare are același program!

Adrian Marțian a fost permanent lângă antrenorul care i-a confirmat că va pregăti UTA și a dat aceleași asigurări, că la Arad lucrurile vor intra în normal. Omul de afaceri a afirmat că lotul va fi completat cu lista pusă la dispoziție de cei de la Ajaccio după ce Ovidiu Stângă trece în revistă ce are în acest moment și vede care sunt posturile deficitare, iar în cantonament se merge tot când decide tehnicianul.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 08:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă