Stângă a ales jucătorii pe care se va baza la Belek! Oltenii știu trei adversari pe care îi vor înfrunta

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 17:30 Pregătiri, amicale
Stângă a ales jucătorii pe care se va baza la Belek!** Oltenii știu trei adversari pe care îi vor înfrunta

Ovidiu Stângă, antrenorul CS Universității Craiova, a anunțat astăzi lotul pe care se va baza în cantonamentul de la Belek (Antalya, Turcia). Tehnicianul va avea 22 de jucători la dispoziție. Altfel, echipa olteană, aflată acum la Izvorani, și-a stabilit trei adversari pentru cele patru amicale pe care le va susține în cel de-al doilea cantonament din afara României.

Programat în perioada 3-15 februarie, cel de-al doilea stagiu de pregătire din această iarnă al CS Universității va avea loc la Belek, Antalya. Acolo, Ovidiu Stângă se va baza pe 22 de fotbaliști care vor încerca să facă o echipă cât mai omogenă în cele patru amicale programate de tehnicianul oltean. Trei din cele patru jocuri de verificare au fost deja stabilite. Astfel, pe data de 5 februarie, Universitatea va întâlni gruparea germană Dinamo Dresda II. Pe un 11 februarie, liderul seriei a II-a va înfrunta formația georgiană Baia Zugdidi, iar pe 14 februarie va juca împotriva rușilor de la Yenisey. Ultimul test urmează să se dispute pe 8 februarie.

Iată lotul pentru cel de-al doilea cantonament: Brac, Irimia, Latinovic, Cârjă, Kitanovski, Pătrașcu, Ljubinkovic, Izvoranu, Patriche, Vătăjelu, Velcovici, Ionescu, Pleșan, Ferfelea, Cîju, Ganea, Precup, Sin, Varga, Curelea, Voinea și Valskis. Ivan se află în acest moment în cantonament în Antalya cu echipa națională U17 și va ajunge sub comanda lui Ovidiu Stângă din data de 9 februarie.

Până luni se pregătesc la Izvorani

În altă ordine de idei, dacă deplasarea către Turcia se va face luni, jucătorii CS Universității sunt de ieri cantonați la Izvorani. Acolo, craiovenii s-au pregătit și în această dimineață, super-vizați de directorul general Gheoghiță Geolgău, pe terenul sintetic al Complexului Olimpic, și o vor face și în această după-amiază, dar și mâine dimineață. La începutul săptămânii viitorare, Varga și compania vor decola de pe aeroportul „Henri Coandă”.

VEZI o GALERIE FOTO de la antrenamentul din această dimineață

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă