Stagiu cu 6 meciuri de verificare! SC Bacău a plecat la Băile Felix

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 09:48 Pregătiri, amicale
Stagiu cu 6 meciuri de verificare!** SC Bacău a plecat la Băile Felix

Sport Club Bacău a plecat luni dimineață spre Băile Felix, pentru un cantonament de partide de verificare. Față de lotul deplasat în stagiul montan, Viorel Tănase a lăsat acasă patru jucători, care se vor pregăti cu echipa de juniori: Cosmin Blănaru, Ionuț Artenie, Andrei Popa și Ionuț Furtună.

Astfel, divizionara secundă băcăuană a deplasat următorul lot:
portari – Răzvan Petrariu, Mircea Oltean, Victor Știrbu, Ionuț Savu;
fundași – Ionuț Mihălăchioae, Răzvan Adăscăliței, Andrei Lozneanu, Andrei Burcă, Alexandru Belecciu, Mădălin Luncanu, Radu Sascău;
mijlocași – Lucian Dumitriu, Cătălin Strugariu, Claudiu Tudor, George Taban, Alexandru Țuțu, Denis Husein, Cătălin Curiliuc, Bogdan Rusu, Cornel Căinari, Cosmin Miron;
atacanți – Adrian Hurdubei, Bogdan Ungureanu, Mădălin Predoiu.

Primul meci din acest stagiu va fi și cel mai puternic, pe 5 februarie, la Budapesta, cu Honved. Două zile mai târziu, băcăuanii vor evolua la Salonta împotriva Olimpiei Satu Mare, iar pe 9 și 10 februarie SC Bacău va disputa amicale cu echipele din eșalonul al treilea Șoimii Pâncota și Național Sebiș.

Pe 12 februarie, formația pregătită de Viorel Tănase se va întoarce în Ungaria pentru un amical cu prim-divizionara MezÅ‘kövesd Zsóry, ultimul joc al stagiului de pregătire fiind preconizat pentru 14 februarie, cu Olimpia Satu Mare.

Articol scris de Horia ALEXOAE

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 09:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă