Sportul Vișina s-a impus în testul cu Știința Drăgănești

05 Mar. 2012, 08:09 Pregătiri, amicale
Sportul Vișina s-a impus în testul cu Știința Drăgănești

Gruparea pregătită de Marius Stoica a continuat seria victoriilor în amicalele susținute în această iarnă. Sportul Vișina s-a impus cu scorul de 3-0, în fața formației de Liga a IV-a Știința Drăgănești, prin „reușitele” semnate de Bogdan, Mihai Daniel și Stănescu.

Sportul Vișina a continuat seria meciurilor de pregătire, cu un joc în compania formației de județ Știința Drăgănești. Gruparea pregătită de Marius Stoica a deschis scorul prin Bogdan, în minutul 35. În repriza secundă, Sportul Vișina a majorat avantajul prin Mihai Daniel și Stănescu. Echipa de Liga a IV-a a dat o replică bună, creându-și câteva ocazii importante, printre care o bară a lui Nica.

„A fost un joc bun de ambele părți, Știința Drăgănești este o echipă destul de bună, ambițioasă, dar dezorganizată tactic. La nivelul lor nu cred că vor avea probleme. Noi am început mai lejer, dar după schimbarea efectuată la mijloc, am pus stăpânire pe joc, iar la scurt timp a venit golul lui Bogdan”, a precizat Marius Stoica, antrenorul celor de la Sportul Vișina.

„M-am supărat că au tratat jocul cu superficialitate”

Antrenorul celor de la Sportul Vișina, Marius Stoica, a declarat că jucătorii săi au tratat cu o oarecare indolență partida în unele momente.

„M-au supărat anumite aspecte, pentru că tratează câteodată cu superficialitate adversarul. Nu accept relaxarea, nu are importanță dacă este meci oficial sau amical, sau ce adversar ai în față. Le-am explicat că trebuie să tratăm fiecare joc serios, sper să nu se mai repete. Mă bucură jocul bun al juniorilor, Căpraru și Stănescu sunt într-o formă foarte bună, arată poftă de joc și au reușit să ridice, prin joc, nivelul echipei”, a mai spus Stoica.

Până la startul returului de campionat, gruparea din sudul județului mai are programat un singur meci amical. Vineri, pe stadionul Metalurgistul, Sportul Vișina va întâlni Alro Slatina.

sursa: Gazeta Nouă

05 Mar. 2012, 08:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă