Transferul camerunezului „Marius” a intrat în impas

06 Jan. 2012, 17:32 Bursa transferurilor
Transferul camerunezului

Raoul Kameni, alias Marius, are mari șanse să rămână doar cu cele trei săptămâni de pregătire cu UTA și cele trei partide amicale disputate în tricoul arădenilor la finalul anului trecut. Camerunezul spunea că rămâne la Arad și de abia așteaptă să-și reia antrenamentele cu „textiliștii”, însă are o mare problemă. Viza de ședere în România i-a expirat, iar „Bătrâna Doamnă”, oricât și-ar dori să-l legitimize nu are posibilitatea legală să o facă.

„Din câte știu eu, viza lui Marius a expirat de vreo două-trei luni și, chiar dacă se va întoarce în țara sa pentru a și-o prelungi, cred că va avea interdicție să se întoarcă în România. Nu știu dacă mai are rost să ne gândim la el ca la un viitor jucător la UTA”, spune Giovanni Catanzariti.

Fotbalistul de culoare susține că are 19 ani și preferă postul de mijlocaș la închidere. El a arătat certe calități fizice, însă pe faza de construcție a jocului e ca și inexistent. Până una alta, președintele „Bătrânei Doamne” și-a făcut bine temele în ceea ce-l privește pe israelianul lui CFR Cluj, Ayman Kharbat. „Am primit doar referințe bune despre el, iar marți sper să mă întâșnesc cu Răzvan Zamfir pentru a discuta despre condițiile unui eventual împrumut până în vară”, a mai spus „Gio”.

Sursa: Sport Arad

06 Jan. 2012, 17:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă