Marius Oae s-a despărțit de Delta Tulcea

14 Jan. 2012, 16:36 Bursa transferurilor
Marius Oae** s-a despărțit de Delta Tulcea

Agitație mare la Tulcea la început de an, mai ales la nivelul lotului de jucători, care va suferi o remaniere importantă în pauza competițională. Conducerea clubului dorește să aducă jucători cu experiență în Liga I pentru a forța promovarea, ca înlocuitori pentru titularii din turul campionatului, care vor pleca în această iarnă.

Marius Oae s-a despărțit ieri de formația dobrogeană, chiar dacă mai avea contract până la finalul sezonului. Mijlocașul și-a dorit foarte mult să obțină a treia promovare din carieră cu Delta Tulcea, după precedentele două reușite cu Sportul Studențesc și Concordia Chiajna, însă unele neînțelegeri cu privire la situația sa contractuală l-au împiedicat să-și continue activitatea în tricoul Deltei. Ca o urmare firească, Oae și-a reziliat angajamentul pe cale amiabilă și așteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul.

„Mulțumesc clubului pentru colaborarea pe care am avut-o și, în special, antrenorului Cristi Dulca, pentru că am avut o relație foarte bună și alături de care am avut un an excelent cu o serie de rezultate foarte bune: 32 de meciuri, 24 victorii, 4 remize și doar 4 înfrângeri”
, a declarat Marius Oae la întoarcerea în București.

Delta Tulcea va începe returul de pe treapta a treia a podiumului seriei I, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Săgeata Năvodari, și la patru puncte în spatele liderului, Viitorul Constanța.

articol scris de Florin Alboiu

14 Jan. 2012, 16:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă