Marius Oae s-a despărțit de Delta Tulcea

Publicat: 14 Jan. 2012, 16:36 Actualizat: 14 Jan. 2012, 16:48 Bursa transferurilor
Marius Oae  s-a despărțit de Delta Tulcea

Agitație mare la Tulcea la început de an, mai ales la nivelul lotului de jucători, care va suferi o remaniere importantă în pauza competițională. Conducerea clubului dorește să aducă jucători cu experiență în Liga I pentru a forța promovarea, ca înlocuitori pentru titularii din turul campionatului, care vor pleca în această iarnă.

Marius Oae s-a despărțit ieri de formația dobrogeană, chiar dacă mai avea contract până la finalul sezonului. Mijlocașul și-a dorit foarte mult să obțină a treia promovare din carieră cu Delta Tulcea, după precedentele două reușite cu Sportul Studențesc și Concordia Chiajna, însă unele neînțelegeri cu privire la situația sa contractuală l-au împiedicat să-și continue activitatea în tricoul Deltei. Ca o urmare firească, Oae și-a reziliat angajamentul pe cale amiabilă și așteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul.

„Mulțumesc clubului pentru colaborarea pe care am avut-o și, în special, antrenorului Cristi Dulca, pentru că am avut o relație foarte bună și alături de care am avut un an excelent cu o serie de rezultate foarte bune: 32 de meciuri, 24 victorii, 4 remize și doar 4 înfrângeri”
, a declarat Marius Oae la întoarcerea în București.

Delta Tulcea va începe returul de pe treapta a treia a podiumului seriei I, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Săgeata Năvodari, și la patru puncte în spatele liderului, Viitorul Constanța.

articol scris de Florin Alboiu

Publicat: 14 Jan. 2012, 16:36 Actualizat: 14 Jan. 2012, 16:48 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă