Sporting Roșiori s-a reunit marți. Lăcoviște s-a retras din activitate, dar rămâne la club

Mihai Andries 17 Jul. 2014, 16:25 Pregătiri, amicale
Sporting Roșiori s-a reunit marți.** Lăcoviște s-a retras din activitate, dar rămâne la club

Nou promovată în Liga 3, Sporting Roșiori, s-a reunit pe 15 iulie în vederea pregătirii sezonului fotbalistic 2014-2105. Echipa roșioreană s-a înscris pe 14 în Liga 3, și-a rezolvat și problemele financiare pe care le-a întâmpinat în ultimele zile, având asigurată stabilitatea din partea primăriei, iar de marți a început drumul spre Liga 3, acolo unde o așteaptă un sezon foarte dificil.

Moșteanu și Bârsan, noii antrenori secunzi

Sporting s-a reunit sub comanda lui Cristi Negru, care va fi ajutat din acest sezon de experimentații jucători Costel Bârsan și Mitică Moșteanu. La reunire, pe lângă cei 15 jucători din lotul cu care Sporting a câștigat barajul de promovare, au mai fost prezenți și doi jucători noi, însă conducerea clubului nu a vrut să le dezvăluie numele până când nu le obține și semnăturile. La reunire au participat și Daniel Popescu și Alin Stavarache, reveniți după împrumuturile la Peretu și Plosca.

Lăcoviște s-a retras

Absenți au fost Eduard Butoi, care a fost învoit până joi, Vișan, aflat în probe la Juventus București, Ciubuc, care află în renegocieri cu Balotești, și Vălimăreanu, jucător care și-a reziliat contractul cu Sporting. O altă absență, poate cea mai importantă, a fost cea a lui Laurențiu Lăcoviște, marcatorul golului de la baraj, care a hotărât să se retragă din activitatea de jucător, preluând o echipă de juniori din cadrul clubului.

Sursa: Teresport

Mihai Andries 17 Jul. 2014, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă