Speriată de nămeți, UTA pleacă în Antalya

03 Feb. 2012, 17:54 Pregătiri, amicale
Speriată de nămeți,** UTA pleacă în Antalya

Căderile abundente de zăpadă și predicțiile meteorologice pentru următoarele zile a obligat, practic, conducerea „Bătrânei Doamne” să facă un important efort financiar și să rezolve rapid un nou cantonament. Bineînțeles, acesta va avea loc în Antalya, acolo unde există condiții excelente de pregătire și se găsesc destui parteneri de întrecere pentru partidele amicale caracteristice perioadei pre-competiționale.

În timp record, „oficialii” arădeni au rezervat 30 de locuri la Hotelul Limra, din Kemer, pentru intervalul 9 – 19 februarie. „Plecăm miercuri seara din Arad, cu trenul, iar joi dimineață avem cursă de avion spre Antalya. În jurul orei 11, avem programat un prim antrenament. Suntem foarte mulțumiți de faptul că vom pleca în acest cantonament, că ne vom antrena și vom juca pe terenuri bune. Adversari vom găsi cu siguranță, la câte echipe se pregătesc în această perioadă în Turcia. Ne era groază la ce vom putea face pe zăpada asta la Arad sau împrejurimi, dar acum se schimbă total lucrurile. Semnalele că UTA devine pe zi ce trece un club din ce mai puternic, stabil din toate punctele de vedere, au apărut de luni bune, iar acest cantonament nu vine decât să confirme că suntem pe drumul cel bun”, a precizat Roland Nagy.

Veștile bune continuă pentru antrenorul arădean, care a aflat că echipa sa va da piept cu fosta campioană a României, CFR Cluj. „Am vorbit și noi, a pus o vorbă bună și Bogdan Mara, așa că au promis că joacă cu noi în Antalya. Cu siguranță, vom mai lega și alte amicale, pe care, ceea ce este foarte important, le vom disputa pe terenuri bune. Vom avea toate condițiile pentru a ne da seama de potențialul jucătorilor noștri și, plecând de aici, să închegăm o echipă de start”, a mai explicat fostul mijlocaș.

Și președintele Giovanni Catanzariti va fi alături de echipa sa în Antalya, chiar și pentru numai câteva zile. „Nu era prevăzut acest cantonament, dar nu ne puteam permte să aruncăm în aer toată pregătirea din următoarele zile. Urmau meciurile amicale și, după cum se vede și la ce vreme rea se anunță, nu puteam rămâne la Arad. Am făcut mici eforturi, sperăm și aproape sunt convins că acestea se vor vedea în campionat”, a precizat și șeful „alb-roșiilor”.

Deocamdată, „alb-roșii” nu au renunțat la partida amicală cu Olimpia Satu Mare, care, dacă vremea o va permite, se va disputa marți, de la ora 14, la Arad. Restul confruntărilor amicale programate în luna februarie, mai puțin testul cu Honved, de pe 25 februarie, vor fi anulate.

Sursa: Sport Arad

03 Feb. 2012, 17:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă