Șoimii trag tare la Moneasa

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 12:34 Pregătiri, amicale
Șoimii trag tare la Moneasa

Irimia, Nichici, Pașcalău, Ciocan, Lengyel, Lung, Dubeștean, Nistor, Dumitrescu, Mitu, Bulzan, Gavriș, Nădăban, Țene, Uibariu, Mihai, Burian, Morar și Dragoș (ultimul de la Liberty Salonta, generația 1995) e efectivul deplasat de Șoimii Pâncota în cantonamentul început luni în stațiunea Moneasa.

Lipsește marea achiziție a verii, Adrian Rusu, dar dintr-un motiv logic. Polivalentul fotbalist a făcut deja un cantonament estival, în Austria, cu Poli Timișoara, și un al doilea nu-și mai avea rostul. Așa că Rusu a rămas la Arad, unde urmează un program individual de pregătire.

Despre atmosfera din lotul alb-negru a vorbit Cristi Irimia, portarul și antrenorul secund al Șoimilor. „Nu vreau să spun că suntem în grafic, pe mine mă deranjează acest clișeu pe care-l foloseau comuniștii. Totul decurge normal, suntem într-un cadru bun și avem condiții optime de pregătire. Suntem mulțumiți că băieții muncesc bine, e o perioadă mai grea pentru ei. Am găsit înțelegere la oamenii cu terenurile de la Dezna și Moneasa, le mulțumim pe această cale”, a transmis Cristian Irimia.

La cei 39 de ani ai săi, veteranul goalkeeper a depășit cifra 50 în dreptul cantonamentelor, mare parte desfășurându-se chiar la Moneasa! „Aici știu și cum sunt așezate pietrele. Când apare una nouă, întreb a cui e”, a zâmbit Irimia.

Șoimii încheie cantonamentul montan sâmbătă, marcându-i finalul prin „El Clasico”, disputa amicală din fiecare pauză cu Recolta Apateu, echipa de suflet a președintelui Pavel Piroș.

Săptămâna viitoare, divizionara C intră în Cupa României, urmând să dea piept cu Gloria Arad.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 12:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă