Șoimii dispută amicalele iernii doar pe terenuri străine. UTA, ASU Poli sau Ripensia sunt printre adversari

Marius ANGHEL 18 Dec. 2015, 16:32 Pregătiri, amicale
Șoimii dispută amicalele iernii doar pe terenuri străine.** UTA, ASU Poli sau Ripensia sunt printre adversari

Lipsa terenurilor de pregătire din municipiu și intenția de a proteja cât mai mult gazonul din Podgorie îi trimit pe cei de la Șoimii Pâncota în alte județe sau chiar peste graniță pentru meciurile de verificare ale iernii. Ionuț Popa și-a dorit opt adversari de aproximativ același nivel, iar directorul sportiv, Sorin Tarcea, i-a bătut în cuie toate amicalele.

Exceptând confruntarea cu „verișorii” de la UTA, care – probabil – se va disputa la Șiria, „șoimii” vor zbura în județele vecine și Ungaria pentru a întâlni formațiile: Elore Bekecsaba (23 ianuarie), UTA (27 ianuarie), Ripensia Timișoara (30 ianuarie), Crișul Sântandrei (3 februarie), CSM Lugoj (6 februarie), cu Szeged, la Mako sau Mama Mia Becicherecul Mic (10 februarie), ASU Poli (13 februarie), Luceafărul Oradea (17 februarie).

Dacă Dinamo va face un stagiu de pregătire la Băile Felix, iar Mircea Rednic va dori să joace cu „alb-negrii”, bineînțeles, va apărea o dată disponibilă și pentru partida cu bucureștenii. Apoi, dacă Metalul Reșița abandonează în această iarnă, pâncotanii va trebui să găsească un partener de întrecere și pentru data de 27 februarie, când e programată prima etapă a anului în Liga 2-a.

Popa a decretat vacanță până pe 11 ianuarie la Pâncota, ziua reunirii urmând să vină cu cel puțin 5-6 noutăți în lotul „șoimilor”.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Dec. 2015, 16:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă