Slobozia își conturează lotul pentru Liga 3. La echipă au revenit mulți jucători care au dus greul în eșalonul secund

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 13:44 Pregătiri, amicale
Slobozia își conturează lotul pentru Liga 3.** La echipă au revenit mulți jucători care au dus greul în eșalonul secund

Aflată printre cele 74 de cluburi care s-au înscris în noul sezon al Ligii 3, ediția 2015-2016, Unirea Slobozia a dat start pregătirii pentru revenirea în competițiile organizate de FRF după o jumătate de an de inactivitate, survenită datorită retragerii forțate în iarnă din campionatul Ligii 2.

Luni, 20 iulie 2015, echipa antrenată de Ion Ionescu a sunat adunarea în vederea noului sezon care duce echipa fanion a județului Ialomița din nou în Liga a 3-a. Ziarul local Independent scrie că 600 mii de lei vor „îmbrăca” financiar turul campionatului, iar tricourile galben-albastre vor fi purtate, atât de veteranii care au încă pe tibii urmele duelurilor din liga secundă, dar și de o puzderie de mânji din pepiniera proprie. Pentru a arăta cât de crud este acest contingent venit de la grupele de juniori este suficient să spunem că „veteranul” Vlăduț Popescu are doar 21 de ani.

Aceeași sursă scrie că Ion Ionescu va fi secondat pe banca tehnică de Enache Costea și de Adrian Cristea. Antrenorul care a promovat cu Unirea în 2012 în Liga a 2-a are deja sub comandă pe Măstăcan, Soare, Stan, Lazăr, Toma, Ibrian și Drăguț. Macare vine și el pe 23 iulie, iar o altă posibilă revenire este cea a fundașului central Cătălin Hristian.

În rest, o listă întreagă de tinere speranțe care îi cuprinde pe portarii Chițoi, Nedelcu și Burecu, dar și pe jucătorii de câmp Popescu, Pârvu, Șolcănea, Topală, Teodorescu, Alexe, Gherasim, Radu, Obeadă, Khalil, Bucurică, Costitoru sau Săvescu.

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 13:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă