Slătinenii s-au supărat pe FRF pentru că nu le-a amânat meciul de la Bistrița: „Ne-au arătat cât de mult ne respectă”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 15:37 Pregătiri, amicale
Slătinenii s-au supărat pe FRF pentru că nu le-a amânat meciul de la Bistrița:**

 Oficialii clubului FC Olt Slatina au solicitat amânarea în primăvară a meciului din deplasarea de la Bistrița, având în vedere condițiile meteo nefavorabile. Oficialii FRF au respins, însă, cererea, iar slătinenii s-au antrenat în condiții improprii, terenurile fiind acoperite de un strat consistent de zăpadă.

Iarna și-a intrat în drepturi, iar jucătorii își desfășoară ședințele de pregătire în condiții improprii, riscând accidentări serioase. Slătinenii au susținut antrenamentul din ziua premergătoare deplasării la Bistrița pe terenul IV din cadrul Complexului „1 Mai”, însă a fost aproape imposibil să lucreze cu mingea, din cauza ninsorilor abundente căzute. Oficialii clubului sperau ca Federația să țină cont de condițiile meteorologice nefavorabile și să accepte solicitarea amânării meciului cu Gloria Bistrița în primăvară, însă, s-au lovit de un răspuns negativ.

Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit de decizie. „Atunci când judeci pe cineva și trebuie să iei o decizie, mai întâi încearcă să te pui în locul lui, iar după aceea să hotărăști. Ne-au arătat cât de mult ne respectă”, a precizat antrenorul echipei slătinene, Dan Oprescu.

Lotul grupării FC Olt Slatina a plecat, astăzi de dimineață, către Bistrița. Având în vedere traficul în condiții de iarnă, slătinenii vor avea parte de un drum lung, de aproximativ 10 ore.

VEZI O GALERIE FOTO de la ultimul antrenament al slătinenilor

Meciul este programat, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Jean Pădureanu”.

Multe dintre cluburile din eșaloanele inferioare au solicitat ca etapele care au mai rămas de disputat, până la pauză de iarnă, să fie reprogramate în primăvară. FRF a ținut cont de doleanțele membrilor afiliați și a reprogramat ultimele două etape din aceast an pentru la primăvară.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă