„Singurul lucru care mă îngrijorează este că primim goluri foarte ușoare”

25 Feb. 2012, 23:38 Pregătiri, amicale

Chiar dacă echipa nu a reușit să câștige partida cu Albota, antrenorul Viorel Dumitrescu a fost mulțumit de jocul făcut de elevii săi. La finalul partidei Viorel Dumitrescu a declarat că echipa se află pe un drum bun.

„Le-am spus băieților mei că acest meci va fi mai greu decât cel din prima etapă din retur, deoarece rivalitățile sunt foarte mari aici în Pitești, iar acesta este un lucru bun. În mare parte eu sunt de părere că a fost bine chiar dacă am primit două goluri, am avut multe ocazii de a marca, însă din păcate am ratat foarte mult. Am fost puțin impresionat de atitudinea lor din repriza secundă, cred că am fi câștigat acest meci dacă jucătorii se prezentau la fel și în prima parte. Sunt mulțumit de jocul făcut de jucătorii intrați pe parcurs, iar asta arată că echipa are potențial și că este pe un drum bun. Singurul lucru care mă îngrijorează este că primim goluri foarte ușoare, iar noi ratăm enorm în situații de unu la unu cu portarul”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Mulțumit de Soare

La pauza meciului cu Albota, antrenorul Viorel Dumitrescu l-a introdus pe teren și pe Mirel Soare, jucător aflat în probe la gruparea din Trivale. „Sunt mulțumit de jocul făcut de Soare, s-a mișcat destul de bine. Noi avem probleme în zona centrală, deoarece campionatul bate la ușă, iar eu am nevoie de un fundaș central. Din partea mea, eu îl vreau la FC Argeș, dar acum să vedem pretențiile lui financiare.”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș.

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

25 Feb. 2012, 23:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă