Siminic, diagnosticat cu tenosinovită! Fundașul a părăsit cantonamentul

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 17:20 Pregătiri, amicale
Siminic, diagnosticat cu tenosinovită!** Fundașul a părăsit cantonamentul

 Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, a părăsit stagiul centralizat de la Poiana Brașov. Fotbalistul grupării slătinene a efectuat, miercuri, un control medical la Pompiliu Popescu.

Diagonsticul a fost tenosionvită, o inflamație a tendonului cauzată de reumatism, infecție bacteriană sau surmenaj al articulațiilor. Fundașul stânga este nevoit să stea departe de antrenamente zece zile.

„Nu am tendinită, am tenosinovită, este inflamată partea care acoperă tendonul și nu îmi dă voie să fac mișcare. Fac un tratament injectabil, iau niște vitamine, fac recuperare, niște exerciții specifice. Mi s-a spus să stau zece zile, după care să încep ușor. Mă simt mai bine, nu mai simt dureri decât la sărituri, înainte simțeam și când urcam scările. Sper să fie bine, să încep pregătirea normal când se întorc băieții din cantonament. Sunt la Timișoara, astăzi (nr.red. joi) am făcut niște analize de sânge, pentru că este posibil să fie vorba despre o bacterie. Cauzele sunt mai multe, deocamdată nu știu exact”, a declarat fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic.

Fotbalistul defensiv al grupării slătinene este titular incontestabil, iar absența acestuia din teren ar fi o pierdere importantă.

Ivănică: „Mă descurc bine, țin ritmul, îmi va prinde foarte bine acest cantonament”

 Aflat la primul cantonament sub comanda tehnicianului Dan Oprescu, atacantul sosit în vară de la FC Argeș, Dănuț Ivănică, spune că pregătirea centralizată de la Poiana Brașov decurge bine.

Jucătorul ofensiv al grupării slătinene, Dănuț Ivănică, spune că dorința de a prinde play-off-ul îi motivează la fiecare antrenament. Elevii lui Dan Oprescu trag tare în cantonamentul montan, pentru a fi puși la punct cu pregătirea fizică în stagiunea de primăvară. Atacantul sosit, în vară, de la FC Argeș este la primul cantonament cu gruparea slătineană.

„Pregătirea decurge bine, nu am mai făcut așa pregătire, cred că voi ieși foarte pregătit după acest cantonament, mai ales că aveam nevoie, eu în vară nu am prins cantonamentul. Mă descurc bine, țin ritmul, cred că îmi va prinde bine. Cu o pregătire fizică bună îți poți arăta mult mai bine calitățile tehnico-tactice. Sigur, mi-a fost greu la început, dar facem refacere, masaj, vitaminizare bună și compensăm. Tot timpul în cantonament se simte oboseala, dar când ne este greu ne gândim la obiectivul pe care trebuie să-l îndeplinim, play-off-ul”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dănuț Ivănică.

FC Olt Slatina se află imediat sub linia play-off-ului, la doar două puncte de locul șase. Slătinenii vor încheia cantonamentul montan pe 31 ianuarie.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 17:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă