Siminic a început pregătirea, însă separat

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:26 Pregătiri, amicale
Siminic a început pregătirea, însă separat

Diagnosticat cu o tenosinovită, fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, a ratat cantonamentul montan de la Poiana Brașov.

Jucătorul defensiv a fost prezent, luni, la antrenament, însă nu s-a pregătit alături de ceilalți componenți ai lotului, acesta având un program individual.

„Mă bucur că am început pregătirea, am făcut alergare ușoară. Săptămâna aceasta voi continua să fac și fizioterapie. Nu am simțit dureri, sper ca de la o zi la alta să pot să fac într-un ritm cât mai alert, să intru în programul echipei”, a declarat fundașul de bandă stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic.

Indisponibil în continuare, în lotul celor de la FC Olt Slatina, este atacantul Octavian Drăghici, jucător care de asemenea nu a putut efectua stagiul pregătirii centralizate.

Crușoveanu: „Avem destul timp să lucrăm la consolidarea relațiilor de joc”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, spune că stagiul centralizat de la Poiana Brașov a fost reușit, iar în perioada rămasă până la startul meciurilor oficiale accentul va fi pus pe consolidarea relațiilor de joc.

„A fost un cantonament greu, pe care l-am trecut cu bine. Încep amicalele, avem destul timp să lucrăm la consolidarea relațiilor de joc, sperăm să ne permită și vremea, să se mai încălzească puțin, pentru că pe zăpadă și îngheț nu îți iese totul așa cum îți dorești. Pentru noi este important orice rezultat, atât timp cât ai rezultate bune în amicale, vei avea și în campionat, în plus victoriile îți dau încredere”, a declarat Crușoveanu.

„Jucătorii nou-veniți au fost primiți cu brațele deschise”

Unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului, fundașul central Cosmin Crușoveanu, spune că jucătorii nou-veniți au fost integrați foarte bine în echipă.

„Jucătorii nou-veniți au fost primiți cu brațele deschise, eu cred că s-au integrat foarte bine, sperăm să ne ajute cât mai mult în campionat. Concurența ne bucură, e benefică atât pentru noi, jucătorii, cât și pentru echipă”, a mai spus fundașul.

În această săptămână, divizionara secundă slătineană are programate două meciuri de pregătire. Miercuri, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic al echipei SCM Pitești, iar sâmbătă, tot în deplasare, în compania colegei de serie, CS Mioveni.

Stagiunea de primăvară va începe pe 1 martie. FC Olt Slatina va primi vizita, în primul meci al anului, echipei Universitatea Craiova.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă