Sibienii au trecut cu brio vizita medicală. ‘Băieții sunt apți sută la sută pentru efort’

Marius ANGHEL 28 Jun. 2017, 19:58 Pregătiri, amicale

La o zi de la desfășurarea primului antrenament în noua postură, de nou-promovată în Liga 2, echipa AFC Hermannstadt și-a dus în această dimineață jucătorii să efectueze viza medicală. Rând pe rând, alb-roșii au trecut prin cabinete clinicii NewMedics din Sibiu. Mai întâi li s-a recoltat sânge pentru analize, apoi au urmat electrocardiograma (EKG), examenul clinic general, spirometria și, la final, ecografia abdominală. Toți cei 19 jucători prezenți la această acțiune au trecut cu brio peste testele medicale.

„Suntem bucuroși că, din punct de vedere medical, nu există niciun fel de probleme. Băieții sunt apți sută la sută pentru efort. Ne dorim să fie feriți de accidentări sau de orice alt fel de probleme de ordin medical pe toată durata pregătirilor, iar în momentul în care va începe campionatul să fim la capacitate maximă”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

„Fotbaliștii echipei FC Hermannstadt au efectuat la clinica noastră, în această dimineață, examenul medical obligatoriu înaintea începerii perioadei de pregătiri. Din fericire, nu am depistat niciun fel de probleme. Nici măcar un kilogram în plus. Cu toții sunt în parametri. Le urăm mult succes în pregătiri și la meciurile oficiale. Îi asigurăm că întreg personalul clinicii noastre va ține cu FC Hermannstadt în Liga a II-a”, a declarat, la rândul său, managerul Clinicii NewMedics, Gabriel Bolca.

În zilele următoare, jucătorii lui Alexandru Pelici se vor pregăti pe plan local, la stadionul Obor, iar la finalul săptămânii se pleacă în cantonament la Săcele.

Singurele noutăți ale sibienilor până acum sunt portarul Cătălin Căbuz (venit sub formă de împrumut de la FC Viitorul, ultima dată la Chindia Târgoviște), mijlocașul Lucian Dumitriu (ex Foresta Suceava), atacanții Bogdan Rusu (ex Foresta Suceava) și Ștefan Blănaru (ex ASU Poli Timișoara), Cătălin Tineiu (revenit după împrumutul la Performanța Ighiu) și Ștefan Băghiceanu (Unirea Jucu, în probe).

De la reunire au lipsit motivat Radu Criștiu, Răzvan Dâlbea și Cristian Seiwerth, cei trei urmând să revină la antrenamente înaintea plecării în cantonament.

Marius ANGHEL 28 Jun. 2017, 19:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă