Sezon încheiat pentru Gorovei: a suferit o fractură de peroneu! Atacantul va fi operat astăzi

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 14:27 Pregătiri, amicale
Sezon încheiat pentru Gorovei: a suferit o fractură de peroneu!** Atacantul va fi operat astăzi

Goro va fi operat astăzi la spitalul Regina Maria

UPDATE 14:27: Site-ul oficial al echipei craiovene anunță că astăzi, în jurul orei 20, la spitalul Regina Maria din București, jucătorul Universității Craiova Răzvan Gorovei va fi operat în urma fracturii de peroneu suferite în cantonamentul din Turcia. Intervenția chirurgicală va fi operată de profesorul doctor Bogdan Ion Codorean.


 

Atacantul de 19 ani de la CS Universitatea Craiova, Răzvan Gorovei, a suferit o accidentare gravă la jocul-școală desfășurat luni după-amiază.

„Are fractură de peroneu și trebuie operată. Nu pot da un termen, cât va sta, pentru că există riscul să fie afectate și ligamentele. După intervenția chirurgicală se va putea da un verdict, dar minim va sta 3 luni”, a declarat Andrei Tohăneanu, medicul echipei.

După ce i s-au acordat îngrijiri la o clinică din Antalya, Gorovei s-a întors în țară pentru a fi supus unui control amănunțit la un spital din București.

În prima parte a sezonului, Gorovei nu a putut evolua pentru Universitatea, fiind în litigiu cu vechiul său club Poli Iași. De la finalul lunii octombrie a fost folosit cu regularitate de Ovidiu Stângă. El s-a impus repede în primul 11, a evoluat în opt partide și a reușit să marcheze în victoria cu 3-1 împotriva lui CSM Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 14:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă