Severinenii ajung dimineață în Turcia

03 Feb. 2009, 18:34 Pregătiri, amicale
Severinenii ajung dimineață în Turcia

Revenită de două zile din cantonamentul din Serbia, FC Drobeta a plecat cu autocarul, în această după-amiază, spre București. Delegația oltenilor va înnopta în Capitală, iar mâine la ora 6 dimineața va decola spre Antalya.

În Turcia, antrenorul Eugen Neagoe va avea la dispoziție 25 de jucători, noutățile reprezentându-le doar atacatul Bogdan Aldea (Unirea Urziceni), mijlocașul Mugurel Dedu (Pandurii Tg. Jiu) și fundașul Mădălin Popa (Pandurii Tg. Jiu), alături de portarul basarabean de 19 ani Dan Pânzaru, considerat mai mult o soluție de viitor. După ce „Geană” a preluat postul lui Iulian Mihăescu, s-a renunțat la Cătălin Bucă, Dorel Ciucu, Ionuț Ilie și Aurel Amzucu, ultimul plecat fără acceptul clubului la liderul din Liga a IV-a Gorj, Ralbex Turcinești.

„În Antalya nu mi-am dorit adversari din România și vom avea șase amicale pe terenuri foarte bune”, a spus Neagoe.

Echipa sa va întâlni echipe din Rusia, Croația, Ucraina și Bosnia – Herțegovina.  Până atunci, oficialii clubului ar mai putea aduce unu – doi jucători cu care se află momentan în tratative.

FC Drobeta va fi cazată la Hedef Hotel, din zona Belek, un stabiliment de cinci stele, aflat la aproximativ 100 de km de Antalya. Sâmbătă, este programat și primul amical, cu FK Borac Banja Luka, formația din Bosnia-Herțegovina fiind de altfel si singurul adversar al severinenilor care activează în primul eșalon.

Articol scris de Mircea Oglindoiu

 

03 Feb. 2009, 18:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă