„Seria este senzațională, este extraordinar de grea, dar anul trecut nimeni nu ne dădea nicio șansă”

20 Aug. 2012, 15:08 Pregătiri, amicale

Oficialii grupării FC Argeș și-ar fi dorit ca echipa să evolueze în Seria I, însă alb-violeții au fost repartizați în seria în care au jucat sezonul trecut.

Antrenorul Viorel Dumitrescu consideră că va fi un campionat extrem de puternic, însă argeșenii vor încerca să producă surpriza. Tehnicianul celor de la FC Argeș a declarat că amicalul susținut cu FC Olt a reprezentat un test util.

„A fost un joc bun, echilibrat, dar am pierdut pe greșeli personale. Una peste alta mi-a plăcut jocul, am încercat să jucăm, iar pe alocuri chiar am reușit, mai ales în repriza a doua, pe care după părerea mea am dominat-o clar. Nu e o rivalitate cu FC Olt, ci un joc normal, ambii antrenori am văzut ce plusuri și ce minusuri avem. FC Olt este mult mai bună decât anul trecut, clar, din două echipe s-a făcut una singură, dar știți cum este când vin mulți jucători, dispar relațiile de joc.

Seria este senzațională, este extraordinar de grea, dar să vedem, marți, unde suntem, ce facem, câte echipe jucăm. Seria I pare a fi mai accesibilă. Obiectivul îl luăm treptat, să nu pierdem niciun joc, iar dacă vom fi acolo de ce să nu tragem. Anul trecut nimeni nu ne dădea nicio șansă și am fost acolo, anul acesta sperăm să ne depășim condiția”, a declarat Viorel Dumitrescu, la finalul amicalului cu FC Olt, pierdut cu scorul de 2-0.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Aug. 2012, 15:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă