Sergiu Radu: „CSM se poate lupta din nou pentru promovare, dacă își va întări lotul”

Sergiu Radu:**

Prezent marți seară la reunirea echipei CSM Râmnicu Vâlcea, impresarul Sergiu Radu a anunțat că formația din Zăvoi se poate lupta din nou pentru promovare.

Fostul internațional, lansat în fotbalul de performanță la Vâlcea, crede că CSM are câteva atuuri, printre care stabilitatea financiară și antrenorul Erik Lincar.

„Deși nu a reușit sezonul trecut, CSM poate promova în anul următor, deși este din ce în ce mai greu, intră doar o echipă din serie. Are stabilitate financiară, dar are stabilitate și pe bancă, Claudiu Niculescu a stat aici o perioadă lungă, iar în locul său a revenit Erik Lincar, care a mai fost și el la echipă. Eu îl cunosc foarte bine pe Erik, am jucat cu el, am crescut practic împreună, am mare încredere în el. CSM se poate lupta din nou pentru promovare, dacă își va întări lotul. Deși nu se știu clar echipele care vor fi în Liga a II-a, Timișoara pare a fi principala adversară a Vâlcii” a declarat Sergiu Radu.

Sub contract cu firma de impresariat a fostului atacant, „Sergiu Radu Sports Management”, sunt vâlcenii Ovidiu Popescu, Daniel Iancu, Cătălin Pîrvulescu, dar și portarul venit în probe la CSM, Daniel Popescu.

Sergiu Radu va fi prezent sâmbătă, în Zăvoi, la un joc școală între componenții lotului.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: csmrmvl.ro
 

Pe aceeași temă