Selymes are încă un jucător nou în lotul Olimpiei. Un fost „luceafăr” se pregătește cu sătmărenii la Poiana Brașov

Marius ANGHEL 07 Jul. 2017, 15:32 Pregătiri, amicale

Tibor Selymes are la dispoziție în cantonamentul de la Poiana Brașov încă un nou jucător în lotul Olimpiei. Antrenorul echipei sătmărene îl testează în această perioadă pe unul dintre fotbaliștii care și-au încheiat contractul la finalul acestui sezon cu Luceafărul Oradea.

De joi, fundașul Ionuț Hlinca (29 de ani) se antrenează cu Olimpia și speră să-l convingă pe Tibor Selymes să-l păstreze în lot. Jucătorul care a strâns meciuri în Liga 1 pentru Gaz Metan Mediaș și Gloria Bistrița a evoluat în sezonul trecut în 28 de meciuri pentru Luceafărul, toate ca titular, și a înscris 1 gol. În cariera sa a mai jucat și pentru Damila Măciuca, Metalul Reșița și FC Brașov.

Hlinca e al treilea jucător cunoscut la nivelul ligii secunde care s-a alăturat lotului Olimpiei în cantonamentul de la Poiana Brașov, pe lângă Cristian Munteanu (36 de ani) și Alexandru Giurgiu (24 de ani). Deși Florin Achim (26 de ani) era așteptat și el la pregătiri, acesta încă nu a ajuns sub comanda lui Selymes.

În următoarea perioadă, în lotul Olimpiei mai sunt așteptați doi atacanți, un camerunez și un belgian, dar un mijlocaș central român. Toți vor fi testați sâmbătă, în primul meci amical al verii, cu Precizia Săcele.

Marius ANGHEL 07 Jul. 2017, 15:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă