Șefii CSMS Iași le-au interzis jucătorilor să plece acasă

20 Feb. 2012, 14:10 Pregătiri, amicale
Șefii CSMS Iași** le-au interzis jucătorilor să plece acasă

Devansarea cu o zi a primului amical cu adevărat serios din 2012 (scor 2-3, vineri, cu prim-divizionara Ceahlăul Piatra Neamț) i-a dus cu gândul pe băieții lui Ionuț Popa că la sfârșitul săptămânii vor avea liber să plece acasă. Nu s-a întâmplat însă asta, tehnicianul din Copou chemându-i la antrenament și sâmbătă dimineață, după care i-a anunțat că ședințele de pregătire continuă astăzi după-amiază, interzicându-le totodată să părăsească orașul, de teama că nu se vor putea întoarce la timp.

„Au primit interdicție să plece spre sudul țării, unde încă mai sunt probleme cu drumurile. Să ne amintim că după zăpada căzută acum două săptămâni unii au întârziat chiar și trei zile, sigur, din motive obiective, dar acum nu se mai acceptă așa ceva. Cine riscă, o face pe propria piele, iar dacă nu va reuși să fie prezent în prima zi a săptămânii, la ora 16:00, la stadion, va fi sancționat pecuniar”, ne-a spus unul dintre oficialii CSMS, amintind că zilele viitoare jucătorii ieșeni au programate alte trei teste: cu FCM Bacău (mâine, în deplasare), Dacia Chișinău (joi) și Șerif Tiraspol (sâmbătă), ultimele două urmând să se dispute în țara vecină.

Dacă în lotul de jucători nu mai sunt probleme grave de sănătate, excepție făcând stoperul Avrămia, care are de câteva zile piciorul stâng fixat într-un aparat ghipsat, emoții din acest punct de vedere a avut în ultima perioadă însuși tehnicianul Ionuț Popa, căruia i-a curs sânge din nas în mai multe rânduri. Ceea ce l-a pus serios pe gânduri, medicul interzicându-i să se expună prea mult la frig, presupunându-se că problemele au apărut tocmai din cauza orelor de antrenamente petrecute în ger. În timp ce șeful băncii tehnice nu este tocmai liniștit din punct de vedere medical, în schimb, unul dintre secunzi, Narcis Ciocârlan, se simte tot mai bine după operația suferită acum zece zile, iar în două săptămâni s-ar putea chiar întoarce la echipă.

Amânarea returului, bună și nu prea

Certitudinea reluării campionatului cu o săptămână de întârziere este pe de o parte bună pentru CSMS, dar pe de alta, nu, deoarece ieșenii vor debuta în meciurile oficiale chiar în derby-ul cu Delta Tulcea, din Copou, contând pentru runda a XVII-a. Oficialii clubului condus de Florin Prunea gândeau că ar fi fost mai bine să înceapă anul cu un succes în Capitală, cu Dinamo II, dătător de speranțe în perspectiva următoarelor confruntări. Așa, însă, vor începe cu o confruntare în compania rivalei la ocuparea celui de-al doilea loc ce duce în Liga I, care probabil va urca Copoul doar cu gândul să învingă, aceasta părând a fi tulcenilor și singura variantă de a mai rămâne cu șanse reale în cursa promovării, după ce ieșenii au câștigat în tur, în deplasare, cu 2-1.

Sursa: Evenimentul

20 Feb. 2012, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă