Secretomanie la Pucioasa! Ofițerul de presă nu știe când pleacă echipa în Antalya și nici nu e pe lista de Turcia

Cantonamentul de lux, la Belek, în Antalya, al echipei din Liga 3 FC Pucioasa continuă să fie învăluit în mister și suspiciuni. De la proveniența banilor necesari pentru acest stagiu de pregătire, peste 80.000 de lei, incluzând transportul, nu și cheltuielile cu organizarea meciurilor plus altele adiacente, separat de cazare și masă, până la numele partenerilor de meciuri amicale, niciun amănunt nu e furnizat de oficialii clubului, sursele noastre avansând ideea că nici măcar primarul localității, ca și ordonator de credite, nu a fost înștiințat despre activitățile echipei în Turcia.

Reporterul Liga2.ro a încercat în repetate rânduri să îi contacteze pe președintele FC Pucioasa, Cristian Mitrea, și pe antrenorul Cristian Bălașa, însă demersurile noastre nu au avut sorți de izbândă. Am dialogat, totuși, pe subiect cu ofițerul de presă al grupării, Adrian Albu, și el jenat de ceea ce se petrece în aceste zile la echipa de Liga a 3-a unde activează: „Eu nu merg la Belek. Nu pot să spun că m-au invitat, le-am transmis eu că nu merg. Nu știu nici măcar când pleacă, dacă astăzi sau la noapte. De meciurile amicale se ocupă Bălașa, vorbiți cu el, eu nu am amănunte despre adversari”.

Patru meciuri de verificare ar urma să dispute FC Pucioasa la Belek în zilele următoare, programul jocurilor nefiind anunțat nici până la această oră de oficialii clubului dâmbovițean. Prin comparație, Chindia Târgoviște și-a fixat partidele din perioada de pregătire încă dinaintea reluării antrenamentelor, în prima parte a lunii ianuarie. „Nici fotbaliștii de la Pucioasa nu știu cu cine or să joace. I-ați deranjat pe conducători cu materialele și nu mai vorbește nimeni nimic”, transmit oameni de încredere din fenomen.

FC Pucioasa a disputat sâmbătă un amical cu Recolta Gura Șuții, scor 6-1. Pe pagina de Facebook a clubului au apărut fotografii de la joc, detalii tehnice, nu însă și vreo mențiune despre cantonamentul din Antalya sau programul de pregătire din Turcia.

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă