Sebișenii au demarat pregătirea la Bekes: „Totul decurge conform planului”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 11:41 Pregătiri, amicale
Sebișenii au demarat pregătirea la Bekes:**

De miercuri, liderul Seriei a IV-a din Liga 3 s-a cantonat la Dubogo Hotel (foto) din localitatea maghiară Bekes pentru următoarele nouă zile. Aici, stafful tehnic al Naționalului Sebiș pune bazele campaniei de primăvară ce se dorește încununată cu promovarea istorică în Liga 2-a. „Material de lucru” există după achizițiile iernii: Dicu, Ologu, Miheț, Străuț, Mureșan, Huiban și Corcoveanu, la care se adaugă „piesele” din tur, Bozian, Radu, Mardare și ceilalți.

Adrian Abrudean are programate două ședințe de pregătire pe zi, de la 11,30 și 17 (orele României), ambele desfășurându-se pe terenurile pe care sebișenii le-au închiriat până la finalul stagiului. „Avem în permanență la dispoziție două terenuri de iarbă naturală, pe care ne putem face foarte bine treaba. La hotel avem toate condițiile, cazare, masă, bazin și saună pentru recuperare, suntem foarte mulțumiți de ceea ce am găsit aici. Am condus deja trei antrenamente și totul decurge conform planului. Nu avem nici cea mai mică problemă medicală în cadrul lotului, toți jucătorii trag de ei, sperăm să fim feriți până la final de accidentări”, a precizat, joi, „Știli”, care a ținut să menționeze și faptul că ultimul sosit, Ninel Corcoveanu, încă nu a semnat contractul de joc cu Naționalul. „Am avut referințe bune despre el, ne mai trebuia un mijlocaș central, care poate juca și pe stânga și am zis să-l vedem mai întâi la lucru. Până acum sunt foarte mulțumit de el, cred că va rămâne cu noi”, a mai spus Abrudean despre fotbalistul care în turul campionatului a evoluat la Balotești în Liga a 2-a.

Singurul aspect negativ este absența lui Dodo Digbeu. Ivorianul nu avea viză de Ungaria și se va pregăti cu „satelitul” Chiajnei până la finalul săptămânii viitoare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 11:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă