„Seara este mai dificil, dimineața avem cu mingea”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 10:43 Pregătiri, amicale

 În plin stagiu al pregătirii montane, jucătorii grupării FC Olt Slatina trag tare în cantonamentul de la Poiana Brașov, pentru a ajunge într-o formă optimă la startul returului. Mijlocașul divizionarei secunde Norbert Polgar spune că pregătirea de la munte este dificilă, însă benefică.

Cea mai grea perioadă pentru jucători o reprezintă cantonamentul. Aflați la jumătatea stagiului centralizat, jucătorii grupării FC Olt Slatina trag tare la antrenamente pentru a ajunge la forma sportivă dorită. Dacă ședințele de pregătire programate dimineața sunt cu mingea, antrenamentele de seara, bazate pe acumulări, sunt de-a dreptul istovitoare. Mijlocașul divizionarei secunde Norbert Polgar spune că pregătirea fizică bună se va reflecta în jocul echipei în retur.

„Este o perioadă de acumulări pe care trebuie să o ducem la capăt, ne va ajuta să putem alerga și să putem câștiga meciurile. Seara este mai dificil, dimineața avem cu mingea. În perioada asta am pus baza pe pregătirea fizică, mai sunt trei săptămâni până începem, avem destul timp să închegăm relațiile de joc. Băieții care au venit s-au integrat foarte bine, sperăm ca fiecare să ne ajute cât mai mult în acest retur”, a declarat Norbert Polgar.

„Îmi doresc să joc cât mai bine”

Jucător ce a evoluat în multe partide din postura de titular, mijlocașul grupării slătinene speră să se impună în unsprezecele de start pentru retur.
Norbert Polgar este încrezător că echipa poate acumula punctele necesare pentru o clasare în prima parte.

„În primul rând sper să nu mai am parte de accidentări, îmi doresc să joc cât mai bine, să îmi câștig locul în echipă. Trebuie să demonstrăm că nu acesta este locul nostru”, a mai spus mijlocașul divizionarei secunde.

FC Olt Slatina revine din stagiul de la munte pe data de 5 martie. Până la primul meci oficial, programat pe 23, slătinenii vor mai susține două amicale cu CSM Râmnicu Vâlcea și Damila Măciuca.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 10:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă