SC Bacău și Ceahlăul, egale și în amicalul revanșă. Cele două echipe au condus fiecare câte o dată

Sport Club Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț s-au întâlnit, sâmbătă dimineață, pe stadionul „Letea” din Bacău, pentru a doua oară în această vară, într-un meci amical, și de această dată scorul înregistrat fiind unul de egalitate, 2-2. În primul test cele două echipe au remizat 1-1.

Oaspeții au deschis scorul prin Căruță, în minutul 26, cu un șut de la circa 25 de metri, care l-a surprins pe portarul Miron. Vraciu a egalat în minutul 35, după ce a transformat un penalty obținut de Cosmin Neagu, reîntors la echipă. Băcăuanii au preluat conducerea în minutul 61, când Silviu Vlad a șutat sub bară din careu, rezultatul final fiind stabilit de Barb, în minutul 76, care a profitat de o respingere greșită a portarului Savu.

Antrenorul băcăuan Cristi Popovici nu i-a folosit în acest joc pe ultimii sosiți, Hurdubei și Grumezescu, cei doi fiind în urmă pregătirea și antrenându-se separat. Sâmbăta viitoare, SC Bacău va juca din nou acasă, cu Rapid CFR Suceava. De partea cealaltă, Ceahlăul are programat joi, la Sovata, la ora 17:00, un amical cu Gaz Metan Mediaș.

Ceahlăul a evoluat în formula: Calancea – Vlaicu, Masella, Cazan, Margină – Tăbăcariu, Stana – Popadiuc, Căruță, Ștefănescu – Nedelcu. Au mai intrat pe parcursul jocului: Barna, Pintilie, Călin, Gheorghiu, Ichim, Mateciuc, Stahie, Balint, Barb și Bobric.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Pe aceeași temă