SC Bacău și-a reluat pregătirile. Patru jucători sunt deocamdată pe lista noutăților

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 11:38 Pregătiri, amicale

Pe strada Sport Clubului a ieșit soarele. Deocamdată, la propriu. Divizionara B și-a reluat pregătirile luni dimineață, la stadionul „Letea”, pe o vreme însorită, conducătorii grupării băcăuane manifestându-și speranța că norii, fulgerele, viscolul și grindina vor ocoli în 2015 rezultatele sportive, dar și bugetul SC-ului.

„Sperăm ca anul acesta, echipa să aibă parte de soare și la figurat. Am încredere că toți cei de care depinde soarta Sport Clubului vor pune umărul, astfel încât lucrurile să evolueze în mod pozitiv”, a declarat directorul tehnic al SC-ului, Gheorghe Poenaru.

„Îmi doresc ca în 2015, Sport Club să demonstreze că are forța de a fi mai mult decât a fost anul trecut”, a spus antrenorul Cristi Popovici, care contează și pe întăriri de lot. De ieri s-au alăturat echipei stoperul Ionuț Ursu (liber de contract după despărțirea de Săgeata Năvodari) și jucătorul de bandă stângă Constantin Druga (ex Petrotub Roman), iar astăzi este așteptat atacantul Cosmin Neagu, care și-a reziliat înțelegerea cu CSM Râmnicu-Vâlcea. „Toți trei sunt jucători care pot ajuta echipa, după cum sunt convins că toți ceilalți componenți ai lotului pot oferi mai mult decât au făcut-o până acum. Vor exista și plecări deoarece intenționez să mizez pe un lot din 24 de jucători, iar asupra disponibilizărilor mă voi decide până la finalul acestei săptămâni”, a subliniat Cristi Popovici.

VEZI o GALERIE FOTO de la reunire

Pe lângă Ursu, Druga și Neagu, la capitolul noutăți se înscrie și sosirea lui Vlăduț Pavel, cu care Popovici a mai lucrat în urmă cu doi ani și jumătate la FCM Bacău, iar de miercuri, în programul de pregătire vor intra și doi juniori născuți în 1997: Oancea și Dima. „Se preconizează ca din toamnă, regulamentul să oblige echipele de liga secundă să utilizeze, ca titulari, doi juniori de ”97, așa că trebuie să ne facem temele încă de pe acum”, a adăugat Popovici.

Până pe 25 ianuarie, când vor pleca în cantonament la Slănic Moldova, băcăuanii se vor pregăti în localitate, unde vor efectua și vizita medicală. „Am renunțat să facem vizita medicală la București”, a spus președintele SC-ului, Remus Pozânarea, care a anunțat că până la finalul lunii, vor fi achitate și o parte din primele restanțe. Să fie soare și la buzunare!

Sursa: Deșteptarea
Foto și video: SC Bacău

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 11:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă