SC Bacău arată bine cu noile achiziții pe teren. Testul cu Ceahlăul a fost câștigat lejer

Marius ANGHEL 12 Feb. 2016, 12:07 Pregătiri, amicale

Cu noile achiziții Belecciu, Giurgiu și Gheorghiu introduși încă prin primul minut, SC Bacău a câștigat lejer amicalul de miercuri după-masă, primul din 2016, în fața colegei de serie Ceahlăul Piatra Neamț. Trupa pregătită de Cristian Popovici s-a impus cu 2-0 pe terenul sintetic al complexului sportiv Ceahlăul grație reușitelor lui Dumitriu și Drugă.

După o serie mai lungă de pregătire centralizată, antrenorul Cristian Popovici a decis, în cele din urmă, să-și vadă și jucătorii cu mingea la picior. SC Bacău s-a deplasat la Piatra Neamț, acolo unde câștigat primul amical din acest an, împotriva colegei din campionat, Ceahlăul. Cu câte un gol marcat în fiecare repriză, băcăuanii s-au impus doar cu 2-0, cu toate că a avut nenumărate ocazii, iar diferența ar fi putut fi mult mai mare.

Dumitriu (42) a punctat primul, chiar înainte de pauză, cu un șut din 5 metri, sub transversală, profitând de faptul că fundașii Ceahlăului n-au respins balonul din fața propriei porți la o centrare venită de pe partea dreaptă, în timp ce Drugă (75) a transformat cu siguranță un penalty obținut de Nemțanu.

În partea a doua a jocului, la SC Bacău a debutat și italianul Masella (19 ani), venit chiar de la Ceahlăul, în timp ce la nemțeni a jucat și spaniolul Jose Pedro Galan (30 ani), intrat în locul lui Drăghiceanu, accidentat.

Ceahlăul: A. Barna – Mitrofan, Napoli, Ortega, Cerra – Călin, Drăghiceanu, Bamba, Pintilie – Lupei, Mateiciuc. Au mai jucat: Galan, Nedelcu, Barb și Antim.

SC Bacău: Ureche – Mihălăchioae, I. Ursu, Belecciu, Al. Giurgiu – Corban, Adăscăliței, Dumitriu, Gheorghiu – Vraciu, Grumezescu. Au mai jucat: Bg. Miron, Țintea – Drugă, Burcă, Masella, Ciută, Sahru, Țuțu, Nemțanu, D. Dima, T. Ignea.

Echipa nemțeană are programat următorul amical sâmbătă, de la ora 15:30, acasă, pe terenul sintetic, cu Știința Miroslava. De partea cealaltă, SC Bacau va mai susține încă trei teste: pe 13 (în deplasare) și pe 20 februarie (acasă) cu Petrotub Roman, iar pe 16 februarie, la Suceava, cu Rapid CFR.

Foto: SC Bacău

Marius ANGHEL 12 Feb. 2016, 12:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă